Andreas Cornelius kefil oldu! Trabzonspor'a 2. Danimarkalı: Resmen açıklandı

Trabzonspor bu sezonun başında Andreas Cornelius'u transfer etmiş ve yıldız golcüden oldukça iyi bir verim almıştı. Andreas Cornelius'un referans olduğu bir başka Danimarkalı futbolcuyu daha takibe alan Trabzonspor ilk teklifini sundu. İşte Fırtına'nın yeni transferi ve teklifin detayları...

VOLE

Trabzonspor, Andreas Cornelius'un Danimarka Milli Takımı'ndan arkadaşı Jens Stryger Larsen'i transfer etmek için harekete geçti. Bordo-mavililerin ilk teklifine sıcak bakan 31 yaşındaki futbolcu ile ilk temas kuruldu ve anlaşma sağlandı.

ANDREAS CORNELIUS'UN KANKASI TRABZONSPOR'A GELİYOR

VOLE'den Yağız Sabuncuoğlu'nun özel haberine göre; Trabzonspor, Udinese ile sözleşmesi sona eren Danimarka Milli Takımı'nın önemli isimlerinden Jens Stryger Larsen'e resmî teklif yaptı.

Fırtına'nın teklifine sıcak bakan 31 yaşındaki sağ bek ile ilk görüşme olumlu geçtiği ve iki tarafın da anlaşmaya yakın olduğu belirtildi.

JENS STRYGER LARSEN'İN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Larsen bu sezon İtalya Serie A ekiplerinden Udinese'de 12 maçta forma giydi. Gol katkısı sağlayamayan 31 yaşındaki sağ bek 1 tane asist yapma başarısı gösterdi.