Andrea Belotti Fenerbahçe'den servet istedi

İtalyan basını Torino ile yollarını ayıran İtalyan golcü Andrea Belotti'nin Fenerbahçe'den 7 milyon yıllık ve 10 milyon da imza parası istediğini iddia etti.

AKŞAM

Torino ve İtalya Milli Takımı'nın golcüsü Andrea Belotti, İtalyan ekibine veda etti. Sözleşmesi sona eren ve yeni maceralara atılmak için İtalyan ekibine veda eden Belotti için transfer söylentileri de gündemi meşgul etmeye başladı.

Calciomercato, oyuncuya Fenerbahçe'nin yanı sıra Monaco'nun da teklifte bulunduğunu ve iki kulübün de golcü İtalyan yıldızla görüştüğünü iddia etti. Belotti'ye bu takımların dışında da pek çok teklif bulunduğu iddia edilen haberde, "Gelecek sezon hangi takımda oynayacağına kendisi karar verecek." denildi.

HEYECANLANDIRDI

28 yaşındaki ünlü golcüyle Fenerbahçe'nin görüştüğü haberleri sosyal medyada da gündem oldu. Bu haber Sarı-Lacivertli taraftarları sevindirirken, Andrea Belotti'yle temasa geçen Fenerbahçe yönetiminin şartları ağır bulduğu da iddia edildi.

İtalyan golcünün yıllık 7 milyon euro net ücret ve ayrıca 10 milyon euro imza parası istediği öne sürüldü.

İTALYA DIŞINA ÇIKMADI

Belotti kariyeri boyunca hep Çizme'de forma giydi. 28 yaşındaki oyuncu Palermo'da 64 maçta 16 gol ve 7 asistlik performans gösterdi. Asıl patlamayı ise Torino'da yaptı. 251 maça çıkan Belotti, 113 gol ve 28 asistle dikkatleri çekti.