Anderson Talisca Suudi Arabistan'ı iptal etti Türkiye'ye geliyor! Rüya transfer gerçekleşiyor

Al-Nassr'da forma giyen Anderson Talisca transferinde sürpriz bir gelişme daha yaşandı. Galatasaray, bir süredir peşinde olduğu oyuncuyla resmi temasını kurdu. Anderson Talisca cephesinden ise Galatasaray'a olumlu dönüş yapıldı. Yaşanan gelişmeler sonrası sezon sonunda Breziyalı yıldıza Türkiye kapıları yeniden açıldı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Anderson Talisca transferinde neredeyse her hafta yeni bir gelişme yaşanıyor. Arapsaçına dönen süreçte Galatasaraylıları sevinçten havalara uçuracak bir gelişme yaşandı. Anderson Talisca ile görüşen Galatasaray, oyuncudan olumlu geri dönüş aldı.

ANDERSON TALISCA TEKLİFİ BEKLETİYOR

Galatasaray'da Anderson Talisca için yeniden umut ışığı yandı. Suudi basınında son olarak Al-Nassr ile yeni sözleşme yaptığı haberleri geçilen Brezilyalı yıldızın henüz imza atmadığı ve teklifi beklettiği ortaya çıktı.

RESMİ TEMAS KURULDU, OLUMLU CEVAP ALINDI

Bu gelişme üzerine Galatasaray, Anderson Talisca için yeniden bastırmaya başladı. Fotomaç'ın haberine göre Sarı-Kırmızılılar, başarılı futbolcunun menajeriyle derhal temasa geçti. Yapılan görüşmede Galatasaray, Anderson Talisca'nın temsilcisinden olumlu geri dönüş aldı.

ANDERSON TALISCA YENİ BİR MACERA ARIYOR

Galatasaray'ın transferde ısrarcı olduğu ve 2023-24 sezonunda Anderson Talisca'ya Sarı-Kırmızılı formayı giydirmek istediği belirtildi. Yeni bir maceraya yelken açmak isteyen Brezilyalı futbolcu da yıldızlar topluluğuna dönüşen Galatasaray'da aktif rol alıp lig şampiyonluğu ve yeniden Şampiyonlar Ligi arenasına çıkma hedefinde.

Suudi Arabistan liginde 14 maça çıkan Anderson Talisca 13 gollük katkı verdi. 29 yaşındaki futbolcunun takımıyla 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.