Anastasios Bakasetas yıkıldı kaldı! Transferi resmen duyurdular: İşte bonservis ve bonuslar

Anastasios Bakasetas 2021-22 sezonunun özellikle ilk yarısında gösterdiği enfes performansla Trabzonspor'un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu. Bordo-Mavililerin yanı sıra Yunanistan Milli Takımı'nı da sırtlayan Anastasios Bakasetas'ın akıbetini belirleyecek bir transfer gelişmesi yaşandı.

Anastasios Bakasetas'ın Trabzonspor'daki geleceğini etkileyebilecek bir transfer gelişmesi yaşandı. Bordo-Mavililer sürpriz bir takviyeye hazırlanıyor. Söz konusu transfer, Anastasios Bakasetas'ın akıbetini de belirleyebilir. Detaylar haberimizde...

Eda Erdem Dündar n'aptın! Türkiye-Japonya maçındaki hareketi olay oldu: Dünyanın gündeminde

ANASTASİOS BAKASETAS YENİ SEZONDA OLMAYABİLİR

Adı son olarak Fiorentina ile anılan Anastasios Bakasetas, transferin gözdesi konumunda. Bir dönem Sporting'le anlaştığı öne sürülen Yunan yıldızın yeni sezon öncesi Trabzonspor'dan ayrılabileceği belirtiliyor. Anastasios Bakasetas'ın 12 milyon euroluk serbest kalma bedeli bulunuyor.

TRANSFERE AÇIK KAPI BIRAKMIŞTI

Anastasios Bakasetas geçtiğimiz günlerde transferiyle ilgili Yunan basınına konuşmuş ve "İyi bir teklif gelirse, kendi sınırlarımı ve ne kadar ileri gidebileceğimi de görmek isterim" ifadelerini kullanarak ayrılığa açık kapı bırakmıştı.

ANASTASİOS BAKASETAS'IN AKIBETİNİ BELİRLEYECEK TRANSFER

Öte yandan Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas'ın geleceğini etkileyebilecek bir transfer gelişmesi yaşandı. Centotrentuno adlı site, Bordo-Mavililerin Gaston Pereiro'yu transfer etmek üzere olduğunu yazdı. Oyuncuyla ilgili çıkan iddia, Bakasetas'ın takımdan ayrılma olasılığını yeniden gündeme getirdi.

Ve gidiyor... Arda Güler'den tarihi transfer! Çılgın rakamı resmen duyurdular

1 MİLYON EURO + BONUSLAR

Trabzonspor'un Uruguaylı 10 numaraya 1 milyon euro ücret ve bonuslar teklif ettiği bilgisi haber detayında geçildi. Serie B'de forma giymek istemeyen Pereiro'nun transfere son derece sıcak baktığı kaydedildi.