Anastasios Bakasetas şampiyonluktan emin olduğu maçı açıkladı: Galatasaray derbisinde %99 inandım

Trabzonspor'un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas, A Spor'a konuştu. Bakasetas: “Benim Galatasaray maçında şampiyonluk inancım %99 oldu. Yüzde 100 diyemezdim ama o maçta 1-0 dan gelip 8 dakikada galip geldik. O maçta yüzde 99 şampiyon olduk dedim.'' ifadelerini kullandı.

AKŞAM

Şampiyon oldukları için büyük bir sevinç yaşadığını vurgulayan tecrübeli orta saha, "Benim Galatasaray maçında şampiyonluk inancım %99 oldu. Yüzde 100 diyemezdim ama o maçta 1-0 dan gelip 8 dakikada galip geldik. O maçta yüzde 99 şampiyon olduk dedim. Kutlamalar harikaydı. Çok farklı ve değişik bir stilde kutladık. İnsanlara bunu verebildiğimiz için mutluyuz ama insanlar buna çok güzel karşılık verdiler. Sosyal medya ekibimize teşekkür ederim. Hep birlikte çok güzel bir parti yapıp kutladık." dedi.

FENER'E ATTIĞIM PENALTI KRİTİKTİ

Bakasetas sözlerine şöyle devam etti: "Gol atmak, penaltıyı atmak tabii ki insanı mutlu eder. Benim için en önemlisi Fenerbahçe'ye karşı attığım penaltıydı. Çünkü son dakikada atmıştım ve çok kritik bir anda gelen bir pozisyondu. Bunun zaten bir derbi olduğunu da biliyordum. Çok iyi bir anda geldi diyebilirim. Zor olanı ise Giresun'a karşı kaçırdığım penaltıydı. İki kere çünkü kaçırdım. Ve bu beni çok yaraladı ve bana çok acı verdi. Ama taraftarlardan çok fazla sevgi ve destek aldım. Beni çok desteklediler. Ben de yapmam gerekenin çalışmaya devam etmek olduğunu biliyordum ve ben de bunu yaptım

FUTBOL BİRLEŞTİRMEK İÇİNDİR

Yunanistan'da bana Türkiye'de yaşamayla alakalı sorular soruyorlar. Çünkü bu iki ulusun da arasında bir tarih var ve herkes bu tarihi biliyor ama bunları geçmemiz gerekiyor. Futbol insanları bir araya getirmek içindir, ayırmak için değil. Milliyetiniz ne olursa olsun, şu anda da zor günlerden geçtiğimiz dünyada birleştirici mesajları vermenin en önemli yollarından biri de futboldur. Biz de bunu yapmış olduğumuzu düşünüyorum. Türkiye'de yaşayan Yunanistan'dan gelen insanlarız ve Türkiye'de bulunuyoruz. Kimse bize Türkiye'de kötü davranmıyor. Herkes bize iyi davranıyor. Sevgi ve saygı görüyoruz."