''Anastasios Bakasetas mı Abdülkadir Ömür mü'' derken resmi açıklama geldi! Ayrılık kesinleşti

Şampiyonluk için gün sayan Trabzonspor'da geçtiğimiz günlerde Abdülkadir Ömür ve Anastasios Bakasetas'ın ismi transfer iddialarına konu olmuştu. Fakat iki isimden önce Uğurcan Çakır'ın Trabzonspor ile vedalaşmak üzere olduğu ortaya çıktı. Genç kalecinin ağabeyi ve menajeri Necdet Çakır, ''Teklifler vardı. Bunlar değerlendirmeye alındı.'' açıklamasını yaparak Uğurcan Çakır'ın kesin olarak takımdan ayrılacağını ortaya koydu.

Türkiye'nin en gözde kalecisi Uğurcan Çakır'ın bir sonraki durağının neresi olacağı sorusu yanıtını buluyor... Trabzonspor'u şampiyonluğa taşımak üzere olan genç file bekçisi, harika performansıyla Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekmiş durumda. Uğurcan Çakır'ın hem ağabeyi hem menajeri Necdet Çakır, Radyospor'da kardeşinin takımdan ayrılacağını duyurdu.

"HEDEFLERİNDEN BİRİNE ULAŞMIŞ OLACAK"

Necdet Çakır'ın açıklamaları şöyle:

- "Uğurcan, bu sene şampiyonluk gelirse eğer hedeflerinden birine ulaşmış olacak. Öncelikli hedefi Trabzonspor'da oynamaktı. Sonra kaptan oldu. Şimdi şampiyonluğa çok yakın."

- "Kariyer planlaması sadece transfer sezonu yaklaştığında yapılmıyor. Uğurcan 3 yıldır ligin en değerli oyuncusu. Uğurcan'ın sürekliliği sağlaması değerliydi. Bunu şampiyonlukla taçlandırırsa onun için en büyük ödül olacak."

"TEKLİFLER VAR, GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR"

"Teklifler vardı. Bunlar değerlendirmeye alındı. Trabzonspor'un istekleri doğrultusunda ve aynı zamanda Uğurcan'ın seveceği bir takım olması gerekiyor. Uğurcan'ın şampiyonluk dışında başka bir düşüncesi şu anlık yok. Ama ileride değerlendirmeye alacağız."

- "Şu anda Uğurcan için istenecek rakam piyasaya göre belli olacak. 'Şu fiyat, bu fiyat' olarak değerlendirmek doğru olmaz. Transfer sezonu başladığında nasıl ilerleme kaydedilecek göreceğiz. Şu anda görüşmeler var. İlgisi olan ülkeler var. Resmi olan bir görüşme bize gelmedi. Kulübe de olduğunu düşünmüyorum."

"PREMIER LİG GÜZEL OLUR"

- "Futbol piyasası pandemi nedeniyle gerilemişti. Fiyatlar aşağı doğru düştü. Etkilenen kulüpler oldu. Benim tabii ki Sevilla Sportif Direktörü ile görüşmem olmadı. Ama Uğurcan ile ilgilenenler arasında İspanya ve İngiltere bulunuyor."

- "İngiltere Premier Lig, dünyanın en prestijli ligi. Orada oynamak tüm futbolcuların hayalidir. Premier Lig olursa güzel olur. Olmazsa da diğer ligler de yabana atılacak ligler değil."