Anadolu Efes'te Vasilije Micic depremi! Ergin Ataman kariyerinin en kötü haberini aldı

Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Anadolu Efes'in yıldızı Vasilije Micic yuvadan uçabilir. Son dönemde kazanılan başarılan mimarı olan başarılı oyuncuya NBA'den 3 talip birden çıktı. Vasilije Micic'in takımdan ayrılması halinde Ergin Ataman'ın nasıl bir hamle yapacağı merak konusu. İşte flaş gelişmenin detayları...

aksam.com.tr

Anadolu Efes'te Ergin Ataman Vesilije Micic'e gelen teklifle sarsıldı. Lacivert-beyazlılarda üst üste 2 kez THY Euroleague şampiyonluğu yaşayan Sırp basketbolcu 2 şampiyonlukta da MVP seçilmişti. Bu başarısı ile NBA ekiplerinin kıskacına giren 28 yaşındaki yıldızı takımda tutmak zorlaşacak gibi duruyor.

Shane Larkin'den sonra... Fenerbahçe Beko'dan ortalığı yıkacak imza!

ERGİN ATAMAN'LI ANADOLU EFES'TE VASILIJE MICIC'E NBA KISKACI

Aksam.com.tr'nin Blecher Report'tan aktardığı habere göre; NBA'deki hakları Oklahoma City Tunder'da olan Vasilije Micic'e ilgi bir hayli arttı. Yıldız basketbolcu ile Denver Nuggets, Chicago Bulls ve Milwaukee Bucks'ın ilgilendiği belirtildi.

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında, EuroLeauge'de son iki sezonda da MVP olmayı başaran Sırp basketbolcuya Milwaukee Bucks ve Chicago Bulls gibi play-off mücadelesi veren takımların daha fazla ilgi gösterdiği ifade edildi.

Zehra Güneş dünyada gündem oldu! Herkes bu olayı konuşuyor

VASILIJE MICIC ERGİN ATAMAN'IN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

2018 yılında Ergin Ataman'ın isteği üzerine Zalgiris Kaunas'tan Anadolu Efes'e transfer olan Micic, geldiği andan itibaren oyunuyla büyük bir başarı ortaya koymayı başardı.

2019'de EuroLeauge finalinde CSKA Moskova'ya kaybedilen maç ile başlayan 3 yıllık süreçte performansı ile MVP'liği bırakmayan Sırp basketbolcu, Ergin Ataman'ın en güvendiği isimlerden biri oldu.

Çağlar Söyüncü hayatının şokunu yaşadı! Takım arkadaşını altına aldı...

MICIC'İN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Anadolu Efes ile 28 maça çıkan Vasilije Micic 18.1 sayı ortalaması ile oynadı. 28 yaşındaki yıldız isim, 2.3 ribaund ve 4.7 sayı asist istatistikleriyle de takımına büyük katkı sağlamayı başardı.

Türk basketbolunda devrim gibi karar! Görenler, "Darısı futbolun başına" dedi!