Anadolu Efes'in başarısı Fenerbahçe Beko'yu dağıttı! Zeljko Obradovic'in prensleri ayrılıyor

Anadolu Efes'in başarısı Zeljko Obradovic'in Fenerbahçe Beko'ya kazandırdığı yıldızları da etkiledi. Zeljko Obradovic ayrıldıktan sonra basketbolda düşüşe geçen Fenerbahçe Beko'da yeni sezonda büyük fırtınalar kopacağa benziyor. Anadolu Efes'in gerisinde kalan sarı-lacivertlilerde iki yıldız takımdan ayrılma kararı aldı. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Fenerbahçe Beko'nun Anadolu Efes'in gerisinde kalması, Zeljko Obradovic'in prenslerinin sonunu getirdi. Sırp koç ayrıldıktan sonra basketbolda istediği başarıları yakalayamam sarı-lacivertliler, Anadolu Efes'e karşı sönük kaldı. Yeni sezonda sil baştan bir yapılanmaya gidecek Fenerbahçe Beko'da yıldızlarla yollar ayrılabilir.

FENERBAHÇE BEKO'DA ZELJKO OBRADOVIC MİRASI SON BULUYOR

Aksam.com.tr'nin Encestando'dan aktardığı haberine göre; Valencia Basket, yeni sezonda Rus ekiplerinin yerine Turkish Airlines EuroLeague'de mücadele edecek. Bu anlamda bütçesini ve rekabet düzeyini arttırmak isteyen İspanyol temsilcisi, gözünü Fenerbahçe Beko'nun yıldızları Jan Vesely ve Nando De Colo'ya dikti.

Fenerbahçe Beko'ya Zeljko Obradovic'in istekleri doğrultusunda transfer olan Nando De Colo ve Jan Vesely gösterdikleri performans ile takımın en çok sevilen isimlerinden olmayı başardı.

FENERBAHÇE BEKO BU AYRILIKLARA İZİN VEREBİLİR

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberinin devamında, Daha önce ilk yurt dışı tecrübesini Valencia Basket'te yaşamış olan Nando De Colo'nun eski takımına dönmeye sıcak baktığı belirtildi. Valencia Basket'in eski oyuncusunun yanı sıra, bir başka Fenerbahçe Beko yıldızı Jan Vesely için de deveye girdiği ifade edildi.

Ayrıca, iki basketbolcunun da sezon sonu sözleşmelerinin bitecek olmasından dolayı bu transferlerin gerçekleşme ihtimalinin daha yüksek olacağı da iddia edildi. Fenerbahçe Beko yıllık ücretleri yüksek olan iki yıldızının ayrılığına izin verebilir.

BARCELONA DA JAN VESELY'NİN PEŞİNDE

Valencia Basket'in yanı sıra, Barcelona da Jan Vesely'i kadrosuna katmak istiyor. Ayrıca, Katalan ekibi başarılı basketbolcu için teklifini de sundu.

Fakat Barcelona'nın teklifinin Fenerbahçe'de sona eren sözleşmesindeki tutardan çok uzak kaldığı ifade ediliyor. Bütçe artırmaya hazırlanan Valencia Basket ise Vesely için temaslara başlamış durumda.