''İntikam istiyor'' Anadolu Efes maçı sonrası Nando de Colo çılgınlığı

Fenerbahçe Beko'da Nando de Colo çılgınlığı yaşanıyor. Anadolu Efes'e karşı final serisinde 2-0 öne geçen Fenerbahçe Beko'da Nando de Colo performansıyla geceye damga vurdu. Sarı-Lacivertli taraftarların ''intikam istiyor'' yorumlarında bulunduğu Fransız yıldızla ilgili yaptığı paylaşımlar şöyle...

aksam.com.tr

Fenerbahçe Beko, Nando de Colo'nun yıldızlaştığı maçta Anadolu Efes'i 93-78 devirerek play-off finalinde durumu 2-0'a getirdi. Binlerce sarı-lacivertli taraftar Fransız basketbolcunun maçta gösterdiği performansı yere göğe sığdıramadı.

ANADOLU EFES MAÇINDA NANDO DE COLO FIRTINASI

Fenerbahçe Beko'nun Anadolu Efes'i 93-78 ile devirdiği mücadelede 16 sayı atarak yıldızlaşan Fransız yıldız, takımını ateşleyen isimlerden biri oldu.

Nando de Colo'nun gerek 3'lük atışlardaki başarısı gerek de savunmada etkisi ile ezeli rakibini bir kez daha yenmeyi başaran Fenerbahçe Beko, Lig şampiyonluğuna bir adım daha yaklaştı.

NANDO DE COLO'YA METHİYELER DİZDİLER

Nando de Colo'nun yıldızlaşarak damgasını vurduğu Anadolu Efes maçının ardından binlerce basketbolsever sosyal medyada yıldız isim için övgü dolu sözlerde bulundu.

İşte o tepkilerin birkaçı: