Büyük Amir Hadziahmetovic krizi! Pişman oldular

Amir Hadziahmetovic'i Beşiktaş'a satan Konyaspor'da büyük bir kriz yaşanıyor. Başarılı futbolcunun yeri 19 yaşındaki genç futbolcunun transferiyle doldurulurken, Amir Hadziahmetovic'in ayrılığı sonrası Konyaspor orta sahası adeta tepetaklak oldu.

www.aksam.com.tr

Amir Hadziahmetovic'in ayrılığı sonrası Konyaspor'da orta saha krizi yaşanıyor. Başarılı futbolcuyu Beşiktaş'a satan Konyaspor'da takım iskeletinin en önemli parçalarından birini oluşturan Amir Hadziahmetovic'in vedası, kısa vadede büyük yaralar açmış gibi görünüyor.

AMIR HADZIAHMETOVIC SONRASI HER ŞEY TERSİNE DÖNDÜ

Amir Hadziahmetovic'in takımdan ayrılmasının ardından Konyaspor takımı sekteye uğramaya başladı. 26 yaşındaki orta sahanın ardından teknik direktör İlhan Palut'un da sürpriz ayrılığı, Yeşil-Beyazlıların bir anda tepetaklak olmasını sağladı.

YERİ 19 YAŞINDAKİ FUTBOLCUYLA DOLDURULDU

Konyaspor, Amir Hadziahmetovic'in yerini 19 yaşındaki Niko Rak'ın transferiyle doldurdu. Genç futbolcu henüz resmi maça çıkmazken, Konyaspor'u oldukça zor bir süreç bekliyor. Yeşil-Beyazlılar ara transfer döneminde Amir Hadziahmetovic'i 3,2 milyon euro karşılığında Beşiktaş'a göndermişti.

AMIR HADZIAHMETOVIC BEŞİKTAŞ İLE 2 MAÇTA BOY GÖSTERDİ

7 yıl boyunca Konyaspor orta sahasının en önemli parçası olan Amir Hadziahmetovic, Beşiktaş formasıyla ligde 2 maça çıktı ve 90 dakika sahada kaldı.

www.aksam.com.tr