'Aman ona dikkat edin!' Vitor Pereira'nın Galatasaray'da çekindiği tek isim...

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'dan Galatasaray derbisi öncesi takıma Kerem Aktürkoğlu uyarısı geldi. Vitor Pereira, Kerem Aktürkoğlu'na boş alan bırakılmaması konusunda takımı uyardı. Öte yandan Portekizli teknik adamın derbi için 3'lü savunmada karar kıldığı öğrenildi.

Galatasaray derbisine kilitlenen Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'dan takıma Kerem Aktürkoğlu uyarısı geldi. Portekizli teknik adam, Kerem Aktürkoğlu'na boş alan bırakılmaması konusunda futbolcularını uyardı. Öte yandan Vitor Pereira'nın Galatasaray derbisine de 3'lü savunmayla çıkacağı öğrenildi.

Fenerbahçe, bugün NEF Stadı'nda oynayacağı Galatasaray derbisinde galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Tüm planlarını derbi zaferi üzerine kuran teknik direktör Vitor Pereira, dün Can Bartu Tesisleri'nde yapılan son taktik antrenman öncesinde Sari Lacivertli futbolcularla motivasyon ve duygu yüklü bir konuşma gerçekleştirdi.

"İYİ OLAN BİZİZ VE BİZ KAZANACAĞIZ"

Sezonun belki de en kritik maçına çıkacaklarını ifade eden Pereira, "İyi olan biziz ve biz kazanacağız. Aklınıza geçmişteki kötü sonuçlar gelmesin. Galatasaray derbisinin bitiminde lig bizim için yeniden başlayacak" diye konuştu.

"RAKİBİN PAS BAĞLANTILARINI KESİN"

Herkesten taktik plana sadık kalmalarını isteyen Portekizli teknik adam, "Oyunu kontrol eden biz olmalıyız. Tüm enerjiniz sahaya yansımalı. Rakibinizin pas bağlantılarını kesin. Hatalarını beklemekte sabırlı olun. Risk aldıklarında kapacağımız toplarla en kısa sürede sonuca gitmeye çalışın" ifadelerini kullandı.

KEREM AKTÜRKOĞLU UYARISI

Portekizli teknik adam ayrıca, son haftaların formda oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'na boş alan bırakılmamasını da oyuncularından istedi.

SON KARAR 3'LÜ SAVUNMA

Fenerbahçe, derbi hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Antrenmanda Pereira'nın üçlü savunma denediği öğrenildi. Portekizli teknik adamın derbide büyük ihtimalle tüm sezon boyunca uyguladığı üçlü savunma ile takımını sahaya süreceği ifade edildi.