Altınordu'nun yeni teknik direktörü Gökhan Ünal Oldu!

Bir dönem Fenerbahçe ve Trabzonspor forması giyen Gökhan Ünal, TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörlüğü olarak göreve başlıyor.

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da teknik direktör kararı verildi. Bir dönem Fenerbahçe ve Trabzonspor forması giyen ve Kayserispor'da antrenörlük yapan Gökhan Ünal ile anlaşma sağladı.

Anlaşma sağlandı

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınorduü geçtiğimiz hafta Ufuk Kahraman ile yollarını ayırdığını açıklamıştı. İzmir ekibi Kahraman'ın yerine ise Gökhan Ünal ile anlaşma sağladı. Gökhan Ünal yarın İzmir ekibinin antrenmanda başında olacak.

Son olarak Sakaryaspor'da görev aldı

Altınordu'nun yeni teknik direktörü olan Gökhan Ünal, son olarak Sakaryaspor'da çalıştı. Ünal, Sakaryaspor'da 8 karşılaşmada teknik direktör İlker Püren'in yardımcılığını yaptı.

Burak Yılmaz- Gökhan Ünal takası oldu

Süper Lig ekibi Kayserispor'da gösterdiği performans sonrası 6.2 milyon Euro'ya Trabzonspor'a transfer olan golcü oyuncu Gökhan Ünal, iki yıl sonra Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı-Lacivertliler, Ünal için Burak Yılmaz+3.20 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.