Altın madalyanın sahibi! Yusuf Dikeç ve arkadaşları bir kez daha tarih yazdı

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde ev sahibi Sırbistan'ı 3-1 yenen Yusuf Dikeç'li Havalı Tabanca milli takımımız, altın madalyanın sahibi olmayı başardı. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda ikonikleşen Dikeç, bir madalya daha kazandı.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık kategorisinde takım arkadaşı Şevval İlayda Tarhan ile birlikte gümüş madalya alan Yusuf Dikeç, atışları sırasında rahat tavırları ve verdiği pozla tüm dünyanın dikkatini çekmişti.

Yusuf Dikeç'li Havalı Tabanca milli takımımız Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde ev sahibi Sırbistan'ı 3-1 yenerek altın madalya kazandı.

YUSUF DİKEÇ BU SEFER ALTIN MADALYAYLA DÖNDÜ

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da gerçekleştirilen ve yarın tamamlanacak Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Havalı Tabanca Takım yarı finalinde yarışan milli sporcular Yusuf Dikeç, Buğra Selimzade, Şevval İlayda Tarhan ve Şimal Yılmaz yarı final maçında 2-2 beraberliği yakaladıktan sonra Almanya ile düello maçına çıkan Yusuf Dikeç ve Şimal Yılmaz, aldıkları 16-2 galibiyet sonucunda, altın madalya maçına çıkmaya hak kazandı.

Sırbistan 'ı 3-1 yenen milli sporcular Yusuf Dikeç ve Şimal Yılmaz, altın madalyanın sahibi oldu.