Altay'da forma giyen Leandro Kappel: Ajax Beşiktaş'ı da 9-0 yener

Ajax altyapısında yetişen ve şu an Altay forması giyen Leandro Kappel, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Ajax-Beşiktaş maçını yorumladı. Ajax'ın maçı kazanacağını iddia eden Leandro Kappel, 9-0'lık Cambuur maçı gibi bir maç olacağını dile getirdi.

Altay forması giyen Leandro Kappel, Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak Ajax-Beşiktaş maçını yorumladı. Altyapısında yetiştiği Ajax'ın maçı kazanacağını belirten Leandro Kappel, 'Bence 9-0'lık Cambuur maçı gibi olacak' ifadelerini kullandı:

Leandro Kappel'in yorumları şöyle:

"BEŞİKTAŞ'A YÜZDE SIFIR ŞANS VERİYORUM"

"Beşiktaş, cuma günü bize karşı oynadığı takımla Amsterdam'a gelemez. Ajax maçı kazanacaktır, Beşiktaş'a yüzde 0 şans veriyorum. Ajax, Cambur'u 9-0 yendi. Bence yine öyle bir maç olacak. Erken bir gol gelirse, farklı bir skor ortaya çıkar.

"BEŞİKTAŞ ZAYIF DEĞİL AMA ÇOK SAKATI VAR"

Beşiktaş zayıf bir takım değil ama çok fazla sakatı var. 13 oyuncunun problemi vardı. Bu kadar eksiğiniz varsa, yapacak bir şey de yok. Yeni gelenler de tam olarak hazır değil ve sakat. Miralem Pjanic sakatlandı. Maçı mutlaka izleyeceğim

"AJAX İÇİN KOLAY GALİBİYET OLACAK"

Ajax, kendi futbolunu oynamalı. Beşiktaş'ın Ajax'a karşı şansı gerçekten yok. Ajax, onlar için çok iyi. Beşiktaş'ın stoperleri çok yavaş. Ajax oradan hızlı ataklarla tehlikeler yaratabilir. Ön tarafta da özel bir durumları olduğunu söyleyemem. Ajax için kolay 3 puan olacak."