Altay, Lazar Markovic'in transferi için görüşmelere başladı

Uzun bir aranın ardından Süper Lig'e yükselen Altay, transferde gaza bastı. Teknik direktör Mustafa Denizli ile yeni sözleşme konusunda anlaşan İzmir ekibi, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Lazar Markovic'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Mustafa Denizli'nin raporu doğrultusunda takviye çalışmalarını yürüten Altay yönetimi, sağ kanat pozisyonu için Lazar Markovic'i gündemine aldı.

BAŞKAN BİZZAT DEVREDE

Son iki sezonda ülkesi Sırbistan'da Partizan forması giyen 27 yaşındaki futbolcunun kulübüyle 1 yıl daha kontratı bulunuyor. Başkan Özgür Ekmekçioğlu ilk etapta menajeri kanalıyla Markovic'in nabzını yoklarken görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde Sırp ekibiyle de resmi temasları başlatacak.

FENERBAHÇE'DE OYNAMIŞTI

Lazar Markovic, Avrupa'nın önemli kulüplerinin yanı sıra ülkemizde Fenerbahçe'de de görev yapmıştı. 2015-2016 sezonunda Liverpool'dan Fenerbahçe'ye kiralık olarak gelen Sırp kanat oyuncusu, Süper Lig'de bir sezon görev yapmıştı.

Futbolcu Portekiz'de Benfica, İngiltere'de Hull City ve Fulham, Belçika'da Anderlecht ekiplerinde de görev yaptı. Kulüp kariyerinde 259 resmi karşılaşmaya çıkan Lazar Markovic, 48 gol atıp, 35 asist üretti.

(Yeni Asır)