Altay Bayındır'ın yeni durağı belli oluyor

Fenerbahçe'ye sezon başında transfer edilen ve yaşına rağmen gösterdiği performansla taraftarların sevgisini kazanan Altay Bayındır, ilk 11'in değişmezi olmuştu. Genç kaleciye Avrupa'nın dev kulüplerinin ilgisi devam ederken İngiltere ve Hollanda'dan iki flaş ekip harekete geçti.

Kuzey İngiltere bölgesinde yayın yapan Examiner, Premier Lig'de sezonun sürpriz takımı olmayı başaran Sheffield United'ın transfer listesini açıkladı.

Fotomaç'ın derlediği habere göre; kalesinde Manchester United'dan kiralık Dean Henderson olan Sheffield United, Fenerbahçe'de yıldızı parlayan Altay Bayındır'ı istiyor.

Türk kaleci için sezon sonu temasa geçecek olan Sheffield, bütçesine uygun olan ismi transfer etmeye çalışacağı ifade edildi.

Shefield'ın bu isimler dışında Galatasaray ile anılan Steaua Bükreşli Florinel Coman ve Olympiakoslu Omar Elabdellaoui için de nabız yoklayacağı bilgisi verildi.

Yönetici Selahattin Baki'nin 2013-17 yılları arasında yönetim kurulunda yer aldığı İngiliz ekibinin Altay için teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

WILDER: ÇEKİCİ BİR KULÜBÜZ

Bu transfer iddiaları üzerine konuşan Sheffield United Menajeri Chris Wilder, "Bence Premier Lig'de iyi bir sıralamada bulunuyoruz ve çekici bir kulübüz. Oyuncular bize gelmek isteyecektir. En doğru isimleri kadromuza eklememiz gerekiyor" diye konuştu.

HOLLANDA BASINI 'AJAX' DEMİŞTİ

Fenerbahçe'nin yıldız kalecisi Altay Bayındır için bir iddia da Hollanda'dan gelmiş ve Ajax'ın devreye girdiği ifade edilmişti.

Kalecisi Andre Onana'yı Chelsea'ye satması gündemde olan Ajax kulübünün transfer listesine Altay'ı aldığı öne sürülmüştü.

Bu sezon Fenerbahçe ile 30 karşılaşmaya çıkan Altay Bayındır, 42 gol yedi. Bayındır, 5 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı.