Altay Bayındır'ın Karadağ maçındaki baraj isyanı yayına böyle yansıdı

A Milli Futbol Takımımız, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu maçında konuk ettiği Karadağ ile 90+7'de yediği golle 2-2 berabere kaldı. Uzatmaların son saniyesinde gelen golde kaleci Altay Bayındır'ın baraja yaptığı uyarı kameralara yansıdı. Altay Bayındır ısrarla 4 kişilik baraj isterken baraja 3 kişinin gelmesi dikkat çekti.

ALTAY BAYINDIR'IN BARAJ İSYANI

Milli Takımımız, Beşiktaş Park'ta konuk ettiği Karadağ ile 90+7'de yediği frikik golüyle 2-2 berabere kaldı ve büyük bir fırsat tepti. Maçın uzatma dakikalarının son saniyesinde Karadağ'ın tehlikeli yerden kazandığı frikik sonrası Altay Bayındır'ın ısrarla 4 kişilik baraj istemesi yayına yansıdı. Buna rağmen kurulan baraja 3 futbolcunun gelmesi dikkat çekerken Radunovic'in şutu ağlarla buluştu ve milliler 1 puana razı oldu.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Yaşanan bu pozisyon sosyal medyada gündeme otururken milli futbolculara eleştiriler yapıldı.

ALTAY BAYINDIR: ORADA BİR ANLAŞMAZLIK OLDU

2-2 biten Türkiye-Karadağ maçının ardından konuşan Altay Bayındır'a söz konusu pozisyon soruldu. Altay Bayındır o anları şöyle anlattı:

"Böyle bir maçtan galip gelemediğimiz için üzgünüz ama hala grup lideriyiz. Frikikte üç kişilik bir baraj oldu, orada bir anlaşmazlık oldu. Hepimiz için tecrübe oldu, tecrübeye artık böyle bir seviyede yer yok."