Altay Bayındır ve Attila Szalai'den sonra Kim Min-Jae'ye de aynı tarife

Vitor Pereira'nın ısrarıyla Fenerbahçe'ye transfer edilen Kim Min-Jae, Sarı-Lacivertlilere geldiği günden bu yana gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Fenerbahçe, Avrupa'nın dev kulüplerinin radarında olan Kim Min-Jae'nin fiyatını belirledi. Sarı-Lacivertliler, Altay Bayındır ve Attila Szalai gibi Kim Min-Jae için de 20 milyon euro talep ediyor.

Fenerbahçe'nin 3 milyon euro karşılığında Beijing Gouan'dan transfer ettiği Kim Min-Jae, gösterdiği harika performansla kısa sürede manşetleri süslemeyi başardı. Başta Tottenham ve Juventus olmak üzere Avrupa'nın dev kulüplerinin kıskacında olan Kim Min-Jae'nin fiyatı belirlendi. Takvim'in haberine göre Fenerbahçe, Güney Koreli stoper için 20 milyon euro talep ediyor. Sarı-Lacivertliler daha önce Altay Bayındır ve Attila Szalai için de 20 milyon euronun altındaki rakamları değerlendirmeme kararı almıştı.

KIM MIN-JAE İÇİN JUVENTUS VE TOTTENHAM'IN TEKLİFİ...

Kim Min-Jae için Juventus'un Fenerbahçe'ye 10 milyon euro teklif yaptığı iddia edilirken Tottenham'ın ise daha yüksek bir bedelle Sarı-Lacivertlilerin kapısını çalacağı öğrenildi.

4 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Bir anda Fenerbahçe'nin vazgeçilmez oyuncusu haline gelen Kim Min-Jae'nin güncel piyasa değeri 6,5 milyon euro. 25 yaşındaki Güney Koreli stoperin Sarı-Lacivertlilerle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.