Almanya yeni Erling Haaland ile çalkalanıyor! Tam 40 milyon euro ödediler...

Erling Haaland gitmeden yeri doldu! Borussia Dortmund, Norveçli golcünün veliahtı olarak Salzburg'dan Karim Adeyemi'yi seçti. Bundesliga devi Erling Haaland gibi başarılı bir performans göstermesi beklenen Alman forvet için Salzburg'a 40 milyon euro ödeyecek.

aksam.com.tr

Borussia Dortmund Erling Haaland'ın halefini buldu. Alman temsilcisi Salzburg'un 20 yaşındaki forveti Karim Adeyemi ile anlaşma sağladı. Haaland'ı da Avusturya temsilcisinden kadrosuna katan Alman ekibi, böylelikle Salzburg'dan bir golcü ismi daha kadrosuna katmış olacak.

YENİ ERLING HAALAND: KARIM ADEYEMI

Aksam.com.tr'nin Sky Sport'tan aktardığı habere göre, Borussia Dortmund Karim Adeyemi için Salzburg ile yaptığı görüşmeler sonucunda Avusturya ekibi ile anlaştı. Alman temsilcisinin 20 yaşındaki golcü oyuncu için 40 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği iddia edildi.

KARIM ADEYEMI ERLING HAALAND'IN HALEFİ OLDU

Borussia Dortmund'un Kerim Adeyemi'nin de Erling Haaland gibi başarılı bir performans ortaya koyabileceğine inanıyor. Adeyemi'nin daha önce RB Leipzig'de forma giymesi onun bu başarıya yakalayabileceğine olan inancı artırıyor.

ADEYEMI'NIN BU SEZONKİ KARNESİ

20 yaşındaki forvet Salzburg forması ile 39 maçta forma giydi. Karim Adeyemi çıktığı 39 müsabakada 20 gol atıp 5 tane de asist yapma başarısını gösterdi.