Almanlar da Kuntz'u beğenmedi

A Millilerle ilk sınavında Norveç ile 1-1 berabere kalan Stefan Kuntz'u Alman basını da beğenmedi. n-tv.de sitesi, maç için ''Alman aşısı tutmadı'' yorumunu yaptı.

AKŞAM

Alman basını StefanKuntz'un, Türkiye'deki ilk maçında beklenen galibiyeti getiremediğini vurguladı. Alman basını maça çok fazla ilgi göstermezken, https://www.n-tv.de, "Kuntz ilk çıkışında başarıdan yoksun" başlığı ile verdiği haberde, beraberliğin Alman hoca ve ekibinin Dünya Kupası yolculuğunu oldukça karmaşık hale getirdiği hatırlatıldı. Haberde, "Türkiye favori olduğu maçta fırsat kaçırdı" ifadesine de yer verildi.

19:00'DA KONUŞACAK

Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile bir futbolcumuz yarınki maç öncesi 19.00'da Riga'daki Daugava Stadı'nda basın toplantısı yapacak. Son idmanımız ise 19.30'da. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak.

HAKEM İSVEÇLİ

Daugava Stadyumu'nda yarın oynanacak ve 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Andreas Ekberg yönetecek. Ekberg'in yardımcılıklarını Fredrik Klyver ve Stefan Hallberg yapacak. Maçta Almanya'dan Daniel Siebert VAR, Robert Wessel ise AVAR olarak görev alacak.

Ya 9 ya da Katar'da yokuz

SERDAR AZİZ VE KENAN KARAMAN KADRODAN ÇIKARTILDI

Öte yandan A Milli Takımımızın, Norveç'le oynadığı müsabakanın ikinci devresinde aldığı darbeye bağlı göz travması geçiren Serdar Aziz aday kadrodan çıkarıldı. Norveç maçı sonrasında sol el ikinci parmağındaki kırık sebebiyle operasyon geçireceği duyurulan futbolcumuz Kenan Karaman da kamptan ayrıldı.

İkinci olsak da işler çok zor