Alman Milli Takımı'nın yeni hocası Nagelsmann olacak

Japonya'ya 4-1 mağlup olaran Almanya'da Hansi Flick ile yollar ayrılmıştı. Takımın başına kimin geçeceği merak konuyken iddiaya göre Almanların başına Bayern Münih'ten ayrılan Julian Nagelsmann geçecek.

Hansi Flick sonrası teknik direktör arayışlarını sürdüren Almanya Futbol Federasyonu 1 numaralı aday olarak belirlenen Julian Nagelsmann ile anlaşma sağladı.

JAPONYA'NIN KURBANI OLDULAR

Japonya Milli Takımı Almanya'yı 4-1 mağlup ederek Hansi Flick'in görevine son verilmesine sebep oldu. Almanya'nın ardından Türkiye ile karşı karşıya gelen Asya temsilcisi, Ay-yıldızlıları da 4-2 mağlup etti. Bu maçın ardından eleştiriler iyiden iyiye Stefan Kuntz'a daha fazla yönelmeye başladı.

KAZANCI DA BELLİ OLDU

Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild'in haberine göre, geçen sezon Bayern Münih'i çalıştıran ve kötü sonuçların ardından görevden alınan Nagelsmann Euro 2024 sonuna kadar takımın başına geçecek ve aylık 400.000 Euro kazanacak.

BAYERN PERFORMANSI

Bavyera ekibiyle 84 karşılaşmaya çıkan 36 yaşındaki teknik adam 60 galibiyet, 14 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 194 puan topladı ve maç başına da 2.31 puan ortalaması yakaladı.

Ayrıca Julian Nagelsmann, Bayern Münih ile 1 Lig ve 2 Almanya Süper Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.