Allen Iverson'dan seneler sonra... Beşiktaş Icrypex'ten ortalığı yıkacak imza...

Beşiktaş Icrypex, Allen Iverson'dan ardından taraftarları heyecanlandıran bir ismi kadrosuna katıyor. Beşiktaş Icrypex, NBA G-League'nin yıldız ismi ile her konuda anlaştı. İşte Allen Iverson'dan sonra ortalığı yıkacak o transferin ayrıntıları...

aksam.com.tr

Beşiktaş Icrypex'ın yeni transfer hamlesi Allen Iverson'ı akıllara getirdi. 2010 yılında siyah-beyazlılara transfer olarak ortalığı yıkan NBA yıldızı dünyada da büyük ses getirmişti. Kartal'ın NBA G-League'de Long Island Nets forması giyen Bryce Brown ile prensipte anlaştığı belirtildi.

BEŞİKTAŞ ICRYPEX'TEN ALLEN IVERSON HEYECANI YAŞATACAK İMZA

Aksam.com.tr'nin İtalyan basınından aktardığı habere göre; Beşiktaş Icrypex, geçtiğimiz sezonu G-Leauge ekiplerinden Long Island Nets'te geçiren Bryce Brown ile anlaşma sağladı.

1.90 uzunluğunda olan 26 yaşındaki Amerikalı guard, skorer yapısı ile dikkatleri üzerine çekmekte. Birleşik Amerikalı yıldız, oyun tarzıyla siyah-beyazlılara Allen Iverson dönemindeki heyecanı yaşatabilecek bir profil.

ALLEN IVERSON 2010-11 SEZONUNDA FORMA GİYMİŞTİ

4 kez NBA sayı kralı, 1 kez ligin MVP'si, 1 kez de All-Star MVP'si seçilmiş Allen Iverson, 29 Ekim 2010 günü 2 yıl/4 milyon Dolar karşılığında siyah-beyazlı formayı giymeyi kabul etti.

Beşiktaş'a imza atması hem Türkiye'de hem de ABD.'de olay yaratırken Iverson, rötarlı geldiği Türkiye'den sakatlıklar sebebiyle Ocak ayında ayrılmak zorunda kaldı.

Beşiktaş formasıyla yedi lig maçına çıkan Iverson; 14.29 sayı, 2.71 ribaund ve 4.71 asist ortalamaları yakaladı ve bu kadar kısa süre oynaması nedeniyle arkasında kalbi kırık hayranlar bıraktı.