Allegri, Kenan Yıldız transferinde Fenerbahçe'nin önüne taş koydu

Fenerbahçe, Real Madrid'e giden Arda Güler yerine Juventus'ta forma giyen genç oyuncu Kenan Yıldız'ı transfer etmek için girişimlere başlamıştı. Olumlu giden bu transfer operasyonunda Juventus'un teknik patronu Massimiliano Allegri, Kenan Yıldız'ın takımdan ayrılığına veto verdi. İşte detaylar...

Sabah

Fenerbahçe'de Real Madrid'e giden Arda Güler'in yerine transfer edilmek istenen Kenan Yıldız'a kulübü Juventus'tan onay çıkmadı.

ALLEGRI İZİN VERMEDİ

Fenerbahçe, 18 yaşındaki genç oyuncu için İtalyan ekibine 10 milyon euro bonservis bedeli önerse de teknik direktör Massimiliano Allegri, 'oyuncuyu yeni sezonda kadroda düşünüyorum' deyince transfer gerçekleşmedi.

KENAN YILDIZ KİMDİR?

4 Mayıs 2005 yılında Regensburg, Almanya'da dünyaya gelen Kenan Yıldız, Türk uyrukludur. 1.85 cm boyunda olan oyuncu, forvet arkası olarak görev yapmaktadır. Türkiye U21 Milli Takımı'nda 6 kez forma giydi ve 1 gol kaydetti. Regensburg altyapısında futbola başladı.. Bayern Münih Altyapısına transfer oldu. Ardından Juventus genç takımına geçiş yaptı. Tüm kariyeri boyunca 65 maça çıkıp 21 gol 15 asist üretti.