Ali Palabıyık nerede?

Merkez Hakem Kurulu, 20.haftanın hakemlerini açıkladı. 8.haftadaki Çaykur Rizespor-Galatasaray maçını yöneten Ali Palabıyık'a yine görev verilmedi.

AKŞAM

Süper Lig'de ikinci yarı bugün başlıyor... Merkez Hakem Kurulu da (MHK) dün 20.haftanın hakem atamalarını açıkladı. Bugünkü Trabzonspor-Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçına Fırat Aydınus, Galatasaray-GZT Giresunspor mücadelesine Arda Kardeşler, Çaykur Rizespor-Beşiktaş karşılaşmasına Alper Ulusoy, Fenerbahçe-Adana Demirspor müsabakasına da Halil Umut Meler atandı. MHK, 8. haftadaki Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı sonrasında ilk yarıda hiç maç vermediği Ali Palabıyık ile mücadelenin VAR hakemi Abdulkadir Bitigen'i ikinci yarının ilk haftasında görevlendirmedi.

Löw, Kovac, Bilic... Fenerbahçe'de hoca bilmecesi

MHK, ligin 17.haftasında oynanan Galatasaray-Medipol Başakşehir maçında, Sarı-Kırmızılı futbolculara "Go lan", Arda Turan'a da "Bbana da mı krampon atacaksın?" dediği iddia edilen Zorbay Küçük'ü ise Gaziantep-VavaCars Fatih Karagümrük mücadelesine atadı. Sadece 2 hafta dinlendirilen Zorbay Küçük'ün ikinci yarının ilk haftasında maç almasına Galatasaray cephesi büyük tepki gösterdi. Zorbay Küçük, hafta içi seminerinde FIFA kokartı takmıştı. Aytemiz Alanyaspor-Medipol Başakşehir maçına atanan Mustafa Kürşat Filiz ise ilk kez Süper Lig'de maç yönetecek.

Dennis Man zora girdi