Ali Koç'un ziyareti sırasına Jorge Jesus'un taktik tahtasındaki detay dikkat çekti

Derbi hezimeti sonrası Ali Koç'un dünkü idmanı ziyaret ettiği kareler Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından paylaşılmıştı. Fotoğraflardan birinde Jorge Jesus'un taktik tahtasında dörtlü savunma uygulaması dikkat çekti. Jorge Jesus ile Ali Koç'un verdiği bu kare kısa sürede büyük etkileşim aldı.

Fanatik

Ali Koç ile Jorge Jesus'un ara transfer döneminde takıma yapılacak transferler konusunda anlaşmazlık yaşadığı ve ikilinin arasında bu nedenle soğuk rüzgârlar estiği iddia ediliyordu. Beşiktaş derbisi sonrasında ise başkanın soyunma odasında çok sert bir konuşma yaptığı, Portekizli hocanın da aynı sertlikle yanıt verdiği ileri sürüldü. İşte bu nedenle de Fenerbahçe ile Jesus arasındaki iplerin kopma noktasına geldiği ve ayrılığın sürpriz olmayacağı hem Türkiye hem de Portekiz basınında yazılıyordu.

Kulislerde 'ayrılık dedikoduları' dönmeye başlamıştı ancak Başkan Ali Koç, dün yöneticileri de yanına alarak Samandıra'ya giderek kamuoyuna mesajını yolladı.

ALİ KOÇ'TAN JORGE JESUS'A: SİZE ÖZEL GÜVENİYORUM

Jesus'un elini tutarak "Size özel güveniyorum" diyen Başkan, takımdan da Kayserispor ve Karagümrük maçlarında galibiyet istedi. Fenerbahçe'de sular şimdilik duruldu ancak pazartesiye kadar alınacak sonuçlar, her türlü sonucu da beraberinde getirebilir.

ALİ KOÇ İDMANI ZİYARET ETTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş yenilgisi sonrası tartıştığı ve yollarını ayıracağı öne sürülen Jesus'u dün akşamki idmanda ziyaret ederek destek mesajları verdi. Koç'un sürpriz ziyaretinde Jesus'un elini tutarken çekilen kare, Fenerbahçe'nin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

JORGE JESUS'UN TAKTİK TAHTASINDAKİ DİZİLİŞ DİKKAT ÇEKTİ

Bilindiği üzere Jesus, Sarı Lacivertlilerde derbi ve kritik maçlara inatla 3'lü defansla çıkıp, her seferinde hayal kırıklığı yaşamasına rağmen Beşiktaş önünde de inadından vazgeçmedi. Sonuç değişmedi, önceki derbilerdeki kopya gollerle 4-2 kaybetti. Derbiler ve kritik maçlarda sınıfta kalan Portekizli teknik adam ile Başkan Ali Koç'un yaptığı görüşmedeki bir detay gözlerden kaçmadı. Bu kare, taktik tahtasında 4'lü savunma kurgusu yapan Jesus'un Ali Koç'la buluşması sonrası 3'lü savunmadan vazgeçtiği şeklinde yorumlandı.