Ali Koç'un sözleri sonrası Kim Min-Jae için transfer bombası

Fenerbahçe'de Kim Min-Jae fırtınası esmeye devam ediyor. Müthiş performansıyla manşetlerden düşmeyen Kim Min-Jea için transfer iddiaları da gündeme gelmeye başladı. Fenerbahçe, başta Tottenham olmak üzere Avrupa'daki birçok dev kulübün radarında olan başarılı stoper için talep ettiği rakamı belirledi. Sarı-Lacivertliler 20 milyon euronun altındaki rakamları direkt reddedecek.

aksam.com.tr

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın ısrarıyla transfer edilen Kim Min-Jae, performansıyla şimdiden lige damgasını vurdu. Kim Min-Jae ile ilgili transfer haberleri manşetleri süslemeye başlarken Fenerbahçe, Güney Koreli stoperin fiyatını da belirledi.

KIM MIN-JAE'NİN EN CİDDİ TALİBİ TOTTENHAM

Fenerbahçe'nin 3 milyon euro karşılığında Beijing Guoan'dan kadrosuna kattığı Kim Min-Jae'nin en ciddi talibi Tottenham. İngiliz ekibi, Kim Min-Jae için Fenerbahçe maçlarına scout ekiplerini gönderirken oyuncu için en geç sezon sonunda Sarı-Lacivertlilere astronomik bir teklif yapacak. Tottenham haricinde Arsenal, Napoli ve Atletico Madrid de Kim Min-Jae'nin durumunu yakından takip ediyor.

FENERBAHÇE EN AZ 20 MİLYON EURO TALEP EDİYOR

Öte yandan Fenerbahçe'nin Kim Min-Jae için talep ettiği bonservis bedeli de ortaya çıktı. Kim Min-Jae'yi sezon sonuna kadar kesinlikle satmayı düşünmeyen Sarı-Lacivertliler, 2022-23 sezonu yaz transfer döneminde astronomik bir teklif gelmesi halinde transfere razı olacak. Fenerbahçe'nin Kim Min-Jae'den beklediği bonservis geliri ise en az 20 milyon euro. Kanarya bu rakamın altındaki tüm teklifleri hiç düşünmeden reddedecek.

ALİ KOÇ: 8-9'A ALABİLİYORLARSA GELSİNLER BAKALIM

Bu arada Ali Koç, Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada Kim Min-Jae'nin 9 milyon euroluk serbest kalma bedeli iddialarını yalanladı. Başkan Koç, "8-9'a alabiliyorlarsa gelsinler bakalım. Kim Min-Jae dünya çapında bir oyuncu. Onu bir sezondan fazla burada tutabilirsek ne ala. Daha yüzde 60, yüzde 70'iyle oynuyor" ifadelerini kullandı.