Ali Koç'un sorusu Ferdi Kadıoğlu ve Arda Güler'i kahkahalara boğdu! 'Girlfriend? Aferin'

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler gibi isimlerin bulunduğu 6 genç futbolcusuna düzenlediği imza töreninde başkan Ali Koç'un sözleri salondakileri güldürdü. Ferdi Kadıoğlu'nun kız arkadaşına ‘Sen kimsin?' diye soran Ali Koç, genç kadından ‘Ferdi' cevabını aldı. Bunun üzerine başkan ‘Girlfriend?' dedikten sonra oyuncuya döndü ve ‘Aferin Ferdi' dedi. Yaşanan bu diyalog başta Arda Güler olmak üzere herkesi kahkahalara boğdu.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu ve Arda Güler'in de aralarında bulunduğu 6 futbolcusuyla sözleşme yeniledi. İmza töreninde başkan Ali Koç'un bir diyaloğu salondakilere gülme krizi geçirtti.

ALİ KOÇ: AFERİN FERDİ

Tören sonrası fotoğraf çekimi için hazırlanılırken Başkan Ali Koç önünden geçen genç kadına, "Kimsin sen?" diye sordu. "Ferdi" cevabını alan Koç, "Girlfriend?" diyerek Ferdi'nin kız arkadaşı olup olmadığını sordu. Genç kadının Başkan'ı kafasıyla onaylamasından sonra Ali Koç, Ferdi Kadıoğlu'na dönerek, "Aferin Ferdi" dedi. Yaşanan bu olay sonrası genç futbolcular arasında kahkahalar havada uçuştu.