Ali Koç'un isteği sonunda gerçekleşiyor! Başkanlar bir araya geliyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un uzun süredir üzerinde durduğu buluşma gerçekleşiyor. 4 Büyükler'in başkanları bir araya geliyor.

Ali Koç'un uzun süredir ısrarla istediği 'büyük buluşma' sonunda gerçekleşiyor. Türkiye Spor Yazarları Derneği, 4 Büyükler'in başkanlarını Çarşamba günü bir araya getiriyor.

İşte TSYD'den yapılan açıklama:

"TSYD Levent Tesisleri’nde 26 Şubat 2020 Çarşamba günü saat 11.00’de Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor Başkanlarının katılacağı bir açık oturum düzenlenecektir.

Tarafsız bir ortamda ve moderatörlüğünü Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz TONGSİR’in yapacağı bu açık oturum bütün ulusal televizyonlar tarafından canlı olarak yayınlanacaktır."

KULÜPLERDEN YALANLAMA GELDİ

TSYD'nin yaptığı açıklamada her ne kadar buluşmanın günü ve saati dahi açıklansa da, kulüplerden aksi yönde demeçler gelmeye başladı.

Önce Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "TSYD'nin açıklamasını yolda öğrendim. Bir davet bildiğim kadarıyla davete katılacaklara söylenir. Alternatif tarihler ve saatler vermek zorundasınız, saatim ve günüm uygunsa giderim" diyerek bu metni yalanladı.

Trabzonspor ise yaptığı açıklamada, TSYD tarafından yapılan açıklamayla ilgili kulübe bir bilgilendirme yapılmadığını ve diğer kulüplerin dışarıda bırakılacağı herhangi bir organizasyonun içinde yer almayacaklarını duyurdu.