Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un 'Gitmem diye tutturdu' dediği isim ortaya çıktı

Son dakika Fenerbahçe haberleri… Sarı-Lacivertlilerde başkan Ali Koç'un dün gece yaptığı açıklamalar geceye damga vurdu. Transfer gündemiyle ilgili konuşan başkan Koç'un ‘Bir oyuncu için iyi bir bonservis aldık ama gitmem diye tutturdu' diyerek ateş püskürdüğü futbolcu da ortaya çıktı. Ali Koç'un ima ettiği futbolcunun Sinan Gümüş olduğu ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, dün katıldığı canlı yayında gündeme bomba gibi düşen sözler sarf etti. Transfer gündemine değinen Ali Koç; Halil Dervişoğlu, Diego Rossi, Sead Kolasinac, Diego Perotti, Hidemasa Morita, Dorukhan Toköz ve takımdan ayrılması planlanan futbolculara değindi.

"HALİL DERVİŞOĞLU 'BONSERVİSİMİ ALIRSANIZ GELİRİM' DEDİ"

Halil Dervişoğlu'nun 'Bonservisimi alırsanız, Fenerbahçe'de oynamak isterim' dediğini söyleyen başkan Koç, Sead Kolasinac ile ilgilenmediklerini, Perotti'nin sözleşmesinin ise feshedileceğini açıkladı. Ayrıca başkan Koç, Hidemasa Morita transferinden de vazgeçtiklerini dile getirdi.

O FUTBOLCU SİNAN GÜMÜŞ

Öte yandan başkan Ali Koç, takımdan ayrılmasını planladıkları futbolcularla ilgili konuşurken çarpıcı ifadeler kullandı. "Bir oyuncu için iyi bir bonservis aldık ama gitmem diye tutturdu. Biz sakin şekilde telkinlerde bulunduk, kalacağım dedi. Maaşının iki misli paralar talep etti. Şimdi geldiğimiz noktada bir yere gidecek herhalde. Bize sorun yaratana biz de sorun yaratırız" ifadelerini kullanan başkan Koç'un hangi futbolcuyu kastettiği merak ediliyordu. Söz konusu futbolcunun Sinan Gümüş olduğu ortaya çıktı.

ALANYASPOR'A BONSERVİSİYLE TRANSFER OLUYOR

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın yeni sezon planları arasında yer almayan Sinan Gümüş'ün Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'la anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Akdeniz ekibi, 27 yaşındaki Sinan Gümüş'ü bonservisiyle kadrosuna katacak.

EMRE BELÖZOĞLU SONRASI GÖZDEN DÜŞTÜ

Emre Belözoğlu'nun ayrılığı sonrası Fenerbahçe'de gözden düşen Sinan Gümüş, Sarı-Lacivertli formayla çıktığı 20 maçta 3 gol attı.