Ali Koç'un 'anlaşmak üzereyiz' dediği futbolcu Serge Aurier mi?

Son dakika Fenerbahçe haberleri… Ali Koç'un dün gece katıldığı canlı yayında ‘defansif ve ofansif anlamda kanatlarda oynayabilen bir oyuncuyla anlaşmak üzereyiz' açıklamasının ardından flaş bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe'nin Serge Aurier'e resmi teklifini ilettiği ve oyuncudan cevap beklediği öne sürüldü. Serge Aurier dün Tottenham ile yollarını ayırmıştı.

ALİ KOÇ İMA ETMİŞTİ

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başkan Ali Koç'un dün katıldığı canlı yayında "Defansif ve ofansif anlamda kanatlarda oynayabilen bir oyuncuyla anlaşmak üzereyiz" açıklamasının ardından Belçika basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

SERGE AURIER'E RESMİ TEKLİF YAPILDI

Voetbalbelgie'nin haberine göre Fenerbahçe, dün Tottenham ile yollarını ayıran Serge Aurier için oyuncuya resmi teklifini iletti ve beklemeye geçti.

SERGE AURIER KİMDİR?

24 Aralık 1992 yılında Fildişi Sahili'nde dünyaya gelen Serge Aurier, Lens'in altyapısından yetişti. 28 yaşındaki sağ bek Serge Aurier, Lens'ten Toulouse ve buradan da PSG'ye transfer oldu.

4 YIL ÖNCE 25 MİLYON EUROYA TRANSFER EDİLMİŞTİ

PSG'den 4 yıl önce 25 milyon euro karşılığında Tottenham'a giden Serge Aurier, dün itibarıyla İngiliz ekibinden ayrıldı.

GÜCÜ VE SKOR KATKISIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Güçlü yapısı ve skor katkısıyla dikkat çeken Serge Aurier, geçen sezon Tottenham formasıyla çıktığı 19 Premier Lig maçında 2 gol, 3 asistlik performans sergilemişti.