Ali Koç'tan bu kez büyük bomba! 50 milyon euroluk yıldızı Fenerbahçe'ye getiriyor...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bir dönem transferine 50 milyon euro ödenen yıldız futbolcuyu Sarı-Lacivertlilere kazandırmak için harekete geçti. Stopere tartışılmayacak bir takviye yapmak isteyen Ali Koç, görüşmeleri bizzat yürütüyor.

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un yeni sezon transferleri tartışma yaratmıştı. Jesus'un raporu doğrultusunda hareket eden Ali Koç, stoper bölgesine tartışılmayacak bir ismi transfer etmek için harekete geçti.

ALİ KOÇ TRANSFERDE BU KEZ BÜYÜK OYNUYOR

Kim Min-Jae'yi Napoli'ye gönderen, Attila Szalai'yle de vedalaşmaya hazırlanan Fenerbahçe'de Ali Koç, dünyaca ünlü Brezilyalı stoperin transferi için bizzat devrede. Gustavo Henrique ile Luan Peres takviyeleri ilk maçlarında geçer not almazken, Ali Koç bu kez işi sağlam tutuyor.

FENERBAHÇE'NİN DIŞINDA İTALYANLAR DA PEŞİNDE

Brezilya basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe'nin istediği isim David Luiz. Flamengo ile sözleşmesi 4,5 ay sonra bitecek olan deneyimli stoper için görüşmeleri Ali Koç yürütüyor. Fenerbahçe'nin yanı sıra oyuncuya Serie A'dan da taliplerin olduğu belirtiliyor.

PSG TAM 50 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

Kariyeri boyunca bonservisine 118,7 milyon euro ödenen 35 yaşındaki savunmacı 2014-15 sezonunda Chelsea'den PSG'ye tam 50 milyon euroya transfer olmuştu. Geride bıraktığımız sezonda Brezilya temsilcisiyle 33 maça çıkan deneyimli stoper, 1 asistlik katkı vermişti. Oyuncunun güncel piyasa değeri 2 milyon euro.