Ali Koç'a şampiyonluğu getirecek transfer! 21 maçta 19 gol atmıştı, yeni durağı Fenerbahçe

Şampiyonluk için gözünü karartan Ali Koç ses getirecek bir transfere hazırlanıyor. Yıllardır mutlak bir golcü sıkıntısı yaşayan Fenerbahçe'de Ali Koç kanayan yaraya müthiş bir ilaçla geliyor. 21 maçta 19 gol atarak 35 milyon euroluk transfer gerçekleştiren yıldız golcü, Fenerbahçe'nin kıskacında. İşte detaylar…

Takvim

Cumhuriyetin 100. yılında hedefi mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Fenerbahçe'de Ali Koç büyük bir transfere hazırlanıyor. Yeni sezon öncesi birçok bölgeye transfer yapan Fenerbahçe'de tüm camia forvete yapılacak takviyeyi bekliyor. Ali Koç 'tartışılmaz' bir ismi Sarı-Lacivertlilere kazandırmaya hazırlanıyor.

Arda Güler'de Fenerbahçelileri kahreden haber! Yeni sezon öncesi bir bu eksikti...

ALİ KOÇ GOLCÜ TRANSFERİNDE SAĞ GÖSTERİP SOL VURDU

Adı Vedat Muriqi, Sörloth ve Belotti gibi isimlerle anılan Fenerbahçe'de Ali Koç herkesi ters köşeye yatırmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, 3 sezon önce Genoa formasıyla 21 maçta 19 gol atıp Milan'a 35 milyon euroya transfer olan Krzysztof Piatek ile temasa geçti.

HERTHA BERLİN GÖZDEN ÇIKARDI

Ali Koç'un temaslarda bizzat yer aldığı belirtilirken, Hertha Berlin'in yıldız forveti yeni sezonda kadrosunda düşünmemesi transferin önünü açıyor. Piatek'in menajeriyle yapılan ilk görüşmede oyuncunun şartları soruldu. Ali Koç ve idarecilerin önümüzdeki günlerde oyuncunun temsilcisiyle bir kez daha masaya oturacağı belirtiliyor.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Fiorentina'ya kiralanan 27 yaşındaki golcü, 18 maçta 6 gollük performans sergilemişti.

Luiz Gustavo kararı kıyameti kopardı! Jorge Jesus isim verdi, 3 kişi eşyalarını topladı