Ali Koç'a niyet, Nuri Şahin'e kısmet! Antalyaspor transferde pusuya yattı

Önümüzdeki sezon Nuri Şahin yönetiminde güçlü bir kadro kurmak isteyen Fraport TAV Antalyaspor, Ruud Boffin'de yaşanan kararsızlık nedeniyle kaleci arayışlarına başladı. Nuri Şahin'in listesinde Mateusz Lis ve devre arası Fenerbahçe'nin kapısından dönen Sinan Bolat var.

Akdeniz Manşet

Antalyaspor, yeni sezon için güçlü bir kadro kurma hazırlığında. Göztepe'den Soner Aydoğan'ı renklerine bağlayan Antalyaspor, şimdi de kaleci arayışlarına başladı. Mateusz Lis ve Sinan Bolat Akrep'in gündeminde

30 Haziran'da sözleşmesi sona erecek Rud Boffin ile devam edip etmeme konusunda henüz net bir karara varamayan Akdeniz ekibinin yurt içi ve yurt dışında kaleci arayışına başladığı iddia edildi.

Dimitris Pelkas, Mert Hakan Yandaş derken flaş ayrılık! Arkadaşlarıyla vedalaştı

MATEUSZ LIS VE SİNAN BOLAT'IN SÖZLEŞMELERİ BİTİYOR

Antalyaspor'un küme düşen Altay'ın sözleşmesini tek taraflı feshettiği kalecisi Mateusz Lis ile ilgilendiği öğrenildi. Altay ile sözleşmesi sona eren 25 yaşındaki Polonyalı kaleci ile temasa geçildiği öğrenildi.

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin'in de kendi kadrosunu kurmak istediği ve kaleyi emin ellere teslim için harekete geçtiği belirtildi.

Genç çalıştırıcının, Belçika'nın Gent takımında forma giyen milli kaleci Sinan Bolat ile ilgilendiği öğrenildi. 33 yaşındaki kalecinin 30 Haziran'da kulübüyle sözleşmesi sona eriyor.

Vitor Pereira'da yine aynı mesele! Basın toplantısında olay çıktı