Ali Koç'a hayatının şoku! Tüm planlar altüst oldu: Herkes imzaya beklerken yeni takımı…

Ali Koç'un gelecek sezon takımın başına getirmek istediği Joachim Löw'ün adı tekrar Manchester United ile anılmaya başladı. Ali Koç'un 2022-23 sezonunun şampiyonluk projesinin en önemli parças olan Joachim Löw'ün tekrar Manchester United'ın radarına girmesi Fenerbahçe'de moralleri bozdu.

Takvim

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un takımın başına Joachim Löw'ü getirmesi beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı. Ali Koç'un gelecek sezonki en büyük kozu olan Joachim Löw için Manchester United tekrar devreye girdi.

Merih Demiral için tam 100 milyon euro! İtalya'da yer yerinden oynadı

ALİ KOÇ'UN LÖW HAYALİ SUYA DÜŞÜYOR

Fenerbahçe'nin 1 numaralı teknik direktör adayı olarak gösterilen Joachim Löw için İngiltere'den Sarı-Lacivertliler'in moralini bozan bir haber geldi. Ada basınında yer alan haberlerde teknik direktör Ralf Rangnick'ten memnun olmayan Manchester United'in takımı Joachim Löw'e emanet etmek istediği yer aldı.

Ersun Yanal'dan herkese ters köşe! Aldığı sürpriz teklifi değerlendiriyor

ALİ KOÇ 'SEZON ORTASINDA GELMEK İSTEMİYOR' DEMİŞTİ

Uzun süredir Joachim Löw ile temasta olan Sarı-Lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, Alman teknik adamın sezon ortasında bir takım almak istememesi sebebiyle tekliflerine net bir yanıt vermediğini ve gelecek sezon için görüşmelerin sürdüğünü ifade etmişti.

Hatırlanacağı üzere Joachim Löw, Almanya Milli Takımı'ndan ayrıldıktan sonra da Manchester United'ın gündemine gelmiş ancak anlaşma sağlanamamıştı.

Fikret Orman'ın olaylı transferi için flaş karar! Beşiktaş daha fazla dayanamadı