Ali Koç yapma dedi, Mesut Özil yaptı! Büyük krizde 2. perde

Mesut Özil-Ali Koç geriliminde ikinci perde kapıda! Ali Koç daha önce yaptığı açıklamada Mesut Özil'in ticari işlerini bir kenara koyup Fenerbahçe'ye odaklanması gerektiğini söylemişti. Saha dışında yaptığı yatırımlarla dikkat çeken ve kripto para işine dahi giren Mesut Özil'in son olarak eski takım arkadaşı Mathieu Flamini ile sağlık şirketi kurduğu ortaya çıktı.

aksam.com.tr

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Mesut Özil, Ali Koç'u kızdıracak bir hamle daha yaptı. Saha dışındaki ticari işleri ve yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Mesut Özil şimdi de eski takım arkadaşı Mathieu Flamini ile sağlık şirketi kurdu. Hatırlanacağı üzere Ali Koç, performansı tartışıldığı dönemde Mesut Özil'in ticari işlerini bir kenara bırakıp takıma odaklanması gerektiği konusunda oyuncuyu uyarmıştı.

Ahmet Çakar'dan gündemi sarsacak iddia! '22 Şubat itibarıyla bitti'

MESUT ÖZİL ŞİMDİ DE SAĞLIK ŞİRKETİ KURDU

Saha dışında gerçekleştirdiği ticari işlerle dikkat çeken ve kripto para işine dahi giren Mesut Özil şimdi de eski takım arkadaşı Mathieu Flamini ile sağlık şirketi kurdu. Flamini, Mesut Özil ile kurduğu şirket için "Beslenme, zindelik, zihinsel güç konusunda uzmanlarla etkileşim kurabileceğimiz, bilgilerini paylaşabileceğimiz ve deneyimlerini paylaşabileceğimiz bir platform" ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili Mesut Özil'e daha önce serzenişte bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, yıldız ismin son hamlesine bir tepki verip vermeyeceği merak konusu.

Galatasaray'ın Ali Akman transferinde son dakika! Kaderi belli oldu

ALİ KOÇ: MESUT ÖZİL TİCARİ İŞLERİNİ BIRAKIP SAHAYA ODAKLANMALI

Ali Koç, Vitor Pereira döneminde performansındaki düşüşle dikkat çeken Mesut Özil'i şu sözlerle uyarmıştı:

"Mesut Özil'in artık işine odaklanması lazım. Ticari işleri bir kenara koyup, Fenerbahçe için yapacaklarına konsantre olmalı. Hepimiz Mesut'un neler yapabileceğini biliyoruz. Onun da ticari işleri bir kenara koyup işine odaklanması gerekiyor."

aksam.com.tr