Ali Koç ''tazminatı yok'' demişti, Vitor Pereira için flaş sözler: Helali hoş olsun

Fenerbahçe'deki 2. döneminde aldığı başarısız sonuçların ardından kovulan Vitor Pereira, hâlâ gündemdeki yerini koruyor. Başkan Ali Koç'un, ''Tazminatı ödeyip gönderemiyorlar' söylemleri tamamen dezenformasyon. Hocanın tazminatı yok.'' dediği Pereira için sürpriz bir çıkış geldi: ''Yaptıkları için aldığı tazminat helali hoş olsun.''

Aksam.com.tr

Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde Spor Toto Süper Lig'de başarılı bir grafik çizerken aralık ayında kovulan Vitor Pereira'nın tazminatı olup olmadığı belirsizliğini koruyor. Başkan Ali Koç'un "tazminatı yok" dediği Pereira hakkında Fenerbahçe'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Serdar Ali Çelikler'den flaş bir taşlama geldi.

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'si göz kamaştırıyor

VITOR PEREIRA'YA ÖVGÜLERİ SIRALADI

VOLE'deki "Nakavt" programında Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'de başardıklarına dikkat çeken Çelikler, "Bright Osayi-Samuel için, Ferdi Kadıoğlu için, Arda Güler için, hatta Muhammed Gümüşkaya için, bu oyuncuların gelişimi için, Miha Zajc'ın 8 numaraya evrilmesi için, fakat daha da önemlisi Kim Min-jae, Miguel Crespo ve Diego Rossi transferleri için Vitor Pereira'nın aldığı tazminat helali hoş olsun." ifadelerini kullandı.

Abdülkerim Bardakcı bavulunu topladı, İstanbul'a gidiyor! Konyaspor'a rekor gelir

Fenerbahçe'deki ilk sezonunda 61 maça çıkan Portekizli hoca, maç başına 2.07'lik bir puan ortalaması tuttururken, 2. döneminde 25 maçta 1.60 maç başına puan ortalamasına ulaşabilmişti.

Çok konuşulacak Sofiane Feghouli iddiası! Galatasaray'da bu yüzden mi oynamıyor?