Ali Koç şokta! Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe'ye bir transfer çalımı daha

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Süper Lig'in ilk yarısında istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe, devre transfer çalışmalarını sürdürüyor. İngiliz ekibi Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı, Vedat Muriqi transferi dışında bir kez daha Fenerbahçe'ye rakip oldu.

Süper Lig'in ilk yarısında istediği sonuçları alamayan ve lider Trabzonspor'un 14 puan gerisinde kalan Fenerbahçe, gözünü transfere dikti. İngiliz ekibi Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı, bir kez daha Fenerbahçe'ye rakip oldu.

Sarı-lacivertliler, devre transfer çalışmalarını sürdürürken ligin ikinci yarısında zirveye tırmanmak istiyor.

Kanarya, daha önce Lazio'dan eski yıldızı Vedat Muriqi için nabız yoklarken Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City de Kosovalı golcüye talip olmuştu.

Yeniden Fenerbahçe'nin gündemine gelen Vedat Muriqi için İngiliz basını, Hull City'nin 14 milyon euro ödeyebileceğini yazmıştı.

Mutsuz olan Vedat'un Lazio'dan kesin olarak ayrılacağı Premier Lig ve Fenerbahçe arasında bir karar vereceği belirtilmisti.

Portekiz basınından O Jogo'nun haberine göre Fenerbahçe'nin Santa Clara'dan sezon başında da istediği Japon orta saha Hidemasa Morita, Hull City'le anlaşmaya çok yakın.

Haberde, Santa Clara'nın orta saha oyuncusu Hidemasa Morita, Hull City'ye 5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olacağı belirtildi.

24 takımlı İngiltere Championship Lig'de 19. olan Hull City'nin Türk milyoner Acun Ilıcalı ile yapılacak transferlerle çıkışa geçmek istediği ifade edildi.

26 yaşındaki Japon orta Hidemasa Morita, sezon başında da Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti.

Morita, geçen sezonun devre arasında transfer olduğu Santa Clara'da 44 maçta 4 gol attı ve 3 asist yaptı.

Japonya Milli Takımı'nda da oynayan 26 yaşındaki oyuncu, 12 maçta 2 gol kaydetti.

(Sabah)