Ali Koç o teklifi ilk kez açıkladı: Benim bile kafam karıştı, umarım bir daha gelmez

Fenerbahçe'deki performansıyla taraflı tarafsız herkesiz takdirini kazanan Miguel Crespo için başkan Ali Koç bir itirafta bulundu. Ali Koç, ''Miguel Crespo'ya devre arası İspanya'dan çok ciddi bir teklif geldi. Benim bile kafam karıştı. Umarım bir daha gelmez, oyuncunun da kafası karışır.'' dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, önceki akşam kongre üyeleriyle iftarda bir araya geldi birçok konuda önemli açıklamalar yaptı. İşte Koç'un üyelerin sorularına verdiği yanıtlar:

VITOR PEREIRA'NIN MİRASI

- "Pereira bize güzel bir miras bıraktı. Samuel'i sağ bek, Ferdi'yi sol bek yaptı. Zajc'ı satacaktık, o buna izin vermedi. Crespo'yu, Kim'i aldırdı. Gençlerin performansını yükseltti. Bazılarına da yaramadı, Pelkas geri gitti."

"AYKUT KOCAMAN PİŞMANLIĞI

- "Kocaman ve ekibiyle devam edecektik. En büyük hatam, ilk geldiğim dönemde hocayı değiştirmekti. Şu anda olsaydı aynen devam ederdim."

"MIGUEL CRESPO'YA TEKLİF GELDİ"

- "Crespo'ya devre arası İspanya'dan çok ciddi bir teklif geldi. Benim bile kafam karıştı. Umarım bir daha gelmez, oyuncunun da kafası karışır."

"OZAN TUFAN'I SEVERİM AMA..."

"Watford'un sahibi bana, 'Muhtemelen düşeceğiz, Ozan Tufan da burada oynamıyor, zaten oynamayınca kilo alıyor. Oynasın kilo almasın,' dedi. Ozan'ı çok seviyorum, nikah şahitliğini yaptım ama İngiltere'ye gidip kötü dönen bir Ozan gördüm."

MESUT ÖZİL'E AF YOK

"Mesut Özil'in affı söz konusu değil. Henüz konuşmadım. Ancak şu anda böyle bir planımız yok, bu iş çocuk oyuncağı değil. Aslolan Fenerbahçe'dir."

Beşiktaş maçlarını bu yüzden tribünden takip etmiş! Transfer hayırlı olsun