Ali Koç, Mesut Özil'i sildi! Fenerbahçe'de herkes bu iddiayı konuşuyor

Geçtiğimiz yıl ocak ayında Fenerbahçe'ye imza atan fakat beklentileri karşılayamayan Mesut Özil ile Fenerbahçe arasındaki ipler kopmak üzere. Ali Koç'un tüm uyarılarına rağmen performans olarak yerinde sayan ve teknik direktörlerle problemli iletişimi tartışmalara sebep olan Mesut Özil, başkan Ali Koç'un da sabrını taşırdı. Dünyaca ünlü futbolcunun sezon sonu Fenerbahçe'den ayrılması bekleniyor.

Fenerbahçe'de Mesut Özil yol ayrımında... Spor Toto Süper Lig'de lider Trabzonspor'un 17 puan gerisinde kalan Fenerbahçe, şampiyonluğu yine başka bahara bıraktı; geriye yine takım içi krizler kaldı...

A Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre, Fenerbahçe yönetiminin Mesut Özil'e bakış açısı eskisi gibi değil. Bu zamana kadar yıldız futbolcuya sürekli telkinlerde bulunan başkan Ali Koç'un artık sabrı taştı. İkili arasındaki ilişkinin artık eskisi gibi olmadığı ve yıldız futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılmasının neredeyse kesin olduğu konuşuluyor.

Galatasaray'a Bafetimbi Gomis'ten sonra bir kötü haber daha! Masadan kalktılar...

Royal Antwerp maçında oyundan alınan Mesut Özil, su şişelerini tekmeleyerek teknik direktör Vitor Pereira'ya tepki göstermişti.

SEZON SONUNU İŞARET ETTİ

İki taraf arasında ciddi memnuniyetsizlikler olduğunu belirten Kul, "Devre arasında ayrılık yaşanmasını beklemiyorum ama sezon sonunda Mesut Özil'le ilgili çok daha farklı durumlar, transfer konuları, ayrılık ihtimalini çok daha güçlü konuşacağız gibi çünkü hem Ali Koç'un hem yönetimin Mesut Özil konusundaki tavrı hiç eskisi gibi değil." ifadelerini kullandı.

Bafetimbi Gomis'in menajerinden Galatasaray'a kötü haber

Roman Bürki olmadı, Inaki Pena hayırlı olsun! Galatasaray yeni kalecisini buldu