Ali Koç, maçın ardından Alassane Ndao'nun menajerini aradı: Çok beğendik, sezon sonu istiyoruz

Fenerbahçe transfer haberi... Gösterdiği performansla bu sezon dikkatleri üzerine toplayan ve Fenerbahçe'nin de daha önceden transferi için soruşturma yaptığı Fatih Karagümrük'ün başarılı futbolcusu Alassane Ndao'ya sarı-lacivertli kulüp bu kez talip oldu. Fener'in başkanı Ali Koç, Karagümrük maçının ardından oyuncunun temsilcisi ile birebir görüştü ve şöyle dedi: ''Oyunda bizi çok zorladı, sezon sonu istiyoruz.''

Fenerbahçe'nin Alassane Ndao aşkı depreşti... Sarı-lacivertliler, yaz transfer dönemi ve geçtiğimiz devre arası transfer döneminde transferi için kulübü Fatih Karagümrük ile görüşmüştü, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ndao'nun temsilcisi ve Fatih Karagümrüklü yetkililerle Cumartesi akşamı oynanan ve 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sonuçlanan maçın ardından bizzat görüştü.

Koç, Ndao'yu çok beğendiğini belirterek, "Oyunda kaldığı sürece bizi çok zorladı. Sezon sonunda onun transferini düşünüyoruz." dedi.

Son dakika: Trabzonspor, 2011 şampiyonluğu için AİHM'ye gidiyor

SÜLEYMAN HURMA 5 MİLYON EURO İSTEDİ

Ajansspor'un haberine göre, Lyon, Dijon, CSKA Moskova, Lokomotiv Moskova gibi kulüplerin resmî teklif verdiği Senegalli oyuncu için, Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, 5 milyon euro istedi. Lyon, son olarak 3 milyon Euro teklif etmişti.

Şu ana kadar attığı 7 golle takımının en skorer oyuncusu durumunda olan Ndao, 5 gol pasıyla da bu alanda da lider durumda.

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın farkına ve o tartışmaya değindi: Sergen Yalçın, polemiklere girmesin

İSPANYOLLAR DA İSTİYOR

23 yaşındaki oyuncu, Radyospor'a yaptığı açıklamada, bu sezon Karagümrük'te başarılı olup, gelecek sezon Avrupa'nın 5 büyük liginden bir tanesine gitmeyi arzu ettiğini söylemişti.

Alassane Ndao'yu İspanya'dan da çok sayıda kulüp takip ediyor.

Sergen Yalçın'dan VAR'daki hakemlere uyarı: Dikkatli olun, kaderimizle oynamayın!