Ali Koç işi inada bindirdi: 2 yıl daha burada, hiçbir yere gidemez!

Fenerbahçe'nin yeni sezon planları arasında yer almayan ve kendisine takım bulması istenen Sinan Gümüş, önce Sarı-Lacivertlilerden ayrılmak istememiş ardından da tüm alacaklarını talep etmişti. Ali Koç konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde serzenişte bulunurken iş inada bindirildi. Bu kez de başkan Koç, “Sözleşmesi bitene kadar hiçbir yere gitmeyecek” ifadesini kullandı.

"BİZE ZORLUK ÇIKARANA BİZ DE ZORLUK ÇIKARIRIZ"

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın kadro planları arasında yer almayan ve kendisine takım bulması istenen Sinan Gümüş, Sarı-Lacivertlilerden ayrılmak istemeyince kadro dışı bırakılmıştı. Sinan Gümüş ilerleyen günlerde de ayrılmak için tüm alacaklarını talep etmişti. Başkan Ali Koç geçtiğimiz gün katıldığı bir programda isim vermeden konuyla ilgili serzenişini dile getirmiş ve "Bize zorluk çıkarana biz de zorluk çıkarırız" ifadelerini kullanmıştı.

TÜM TEKLİFLERİ REDDEDİNCE...

Kendisine Süper Lig ve Almanya'dan gelen tüm teklifleri reddeden Sinan Gümüş'ün A takımla idmanlara alınmamasına karar verildi. Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Sinan Gümüş, özel program dahilinde çalışmalarını bireysel sürdürecek.

"SÖZLEŞMESİ BİTENE KADAR HİÇBİR YERE GİTMEYECEK"

Sabah'ın haberine göre başkan Ali Koç'un Sinan Gümüş'le ilgili "Sözleşmesi bitene kadar hiçbir yere gitmeyecek" ifadelerini kullandığı bilgisi verildi.