Ali Koç ile yan yana! Fenerbahçe'nin teknik direktör adayı Beşiktaş derbisinde tribündeydi

Fenerbahçe'de koltuğu sallantıda olan Vitor Pereira'nın yerine ismi sarı-lacivertlilerle anılan Kenan Koçak, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini tribünden takip etti. A Milli Futbol Takımı Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapan Kenan Koçak ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un samimi görüntüleri dikkatlerden kaçmadı.

Gaziantep FK mağlubiyetinin ardından zirveden uzaklaşan, Fenerbahçe 'de koltuğu sallanan Vitor Pereira'nın yerine A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapan Kenan Koçak'ın getirileceği futbol kamuoyunda yüksek sesle konuşulmuştu.

Fanatik'te yer alan haberde, sarı-lacivertlilerin Kenan Koçak'la ilk teması kurduğu iddia edilirken genç teknik adam Kuntz ile birlikte dev derbiyi Ülker Stadı'nda takip etti.

Neye uğradığını şaşırdı: Ali Koç'a tribünlerden şok tepki!

Son olarak Kasım 2019-Haziran 2021 döneminde ise bir diğer Almanya 2. Lig ekibi Hannover 96'da görev yapan Kenan Koçak, Eylül 2021'de A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un ekibine katıldı.

Ve Fenerbahçe'de beklenen oldu! Vitor Pereira için istifa kararı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, protokol tribündeki yerine giderken Koçak'la selamlaşmayı ihmal etmedi. Koç ile Koçak arasındaki samimi görüntüleri ise gözlerden kaçmadı, son günlerde çıkan iddiaları ise güçlendirdi.

Fenerbahçe'nin ilk teması kurduğu iddia edilen Kenan Koçak'ın çalışmış olduğu son 3 takımdaki puan ortalamaları şöyle:

Hannover 96: 1.39

Sandhausen: 1.21

Waldh Mannheim: 1.63