Ali Koç hocadan önce golcüyle anlaştı! 'Fenerbahçe'ye transfer oluyor' dediler

Ali Koç teknik direktörden önce forvet transferi yapıyor! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yeni teknik direktör için temaslarını tüm hızıyla sürdürürken Rus basınından Sarı-Lacivertlilere golcü iddiası geldi. Habere göre Artem Dzyuba Fenerbahçe'ye transfer olmak üzere.

Fenerbahçe'de uzun süredir yeni teknik direktör için girişimlerini sürdüren Ali Koç'tan sürpriz bir hamle geldi. Ali Koç'un teknik direktörden önce forvet transferi yapacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Rus basını, Fenerbahçe'nin Artem Dzyuba'yı kadrosuna katmak üzere olduğunu yazdı.

ALİ KOÇ HOCADAN ÖNCE GOLCÜYÜ GETİRİYOR

Uzun süredir forvet hattında yaşadığı sıkıntılarla dikkat çeken Fenerbahçe, önümüzdeki sezon işi sağlama almak istiyor. Sarı-Lacivertliler bu sezon Serdar Dursun'dan iyi bir verim alsa da uluslararası alanda nam yapmış bir golcü transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan teknik direktör arayan Ali Koç, diğer yandan oyuncu transferleri için girişimlerine devam ediyor.

"FENERBAHÇE ARTEM DZYUBA'YI TRANSFER ETMEK ÜZERE"

Öte yandan Rus basınından Fenerbahçe için bomba bir iddia ortaya atıldı. Rus gazeteci Ilya Kazakov'un özel haberine göre Fenerbahçe, Zenit'ten ayrılmaya hazırlanan Artem Dzyuba'yı kadrosuna katmak üzere. Haber detayında Sarı-Lacivertlilerin Artem Dzyuba'yı gelecek sezon da istediği ancak transferin gerçekleşmediği belirtildi.

Bu sezon Zenit formasıyla toplam 37 maça çıkan Artem Dzyuba 13 gol, 10 asistlik performans sergiledi. 33 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 9 milyon euro.