Ali Koç, görevine son verdiği 3 antrenörün görüşme talebini reddetti

Fenerbahçe'nin 5 Ekim'de 'Casusluk' iddiasıyla görevlerine son verdiği antrenörler gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

1

3 hoca ortak bir yazılı açıklama yaparak, Başkan Ali Koç'tan randevu talep ettiklerini, bu talebe yanıt gelene kadar konuşmayacaklarını söylemişlerdi.  Başkan Koç'un dün kurmaylarıyla bu konuda izleyeceği yol haritasını belirlediği, Murat Öztürk, Turgay Altay ve Alper Aşçı'nın randevu talebine sıcak olmadığı belirtildi. Kulüp tarafından 3 antrenöre henüz olumlu ya da olumsuz bir bilgilendirme yapılmadı.

BASININ KARŞISINA ÇIKACAKLAR

Ali Koç'un geri dönüş konusunda tavrının net olduğu, üç antrenörle yollarını ayırma kararının arkasında duracağı kaydedildi. Murat Öztürk, Turgay Altay ve Alper Aşçı'nın randevu taleplerine olumsuz yanıt gelmesi halinde basın toplantısı düzenleyerek haklarındaki iddialara yanıt verecekleri bildirildi.

Bilindiği gibi üç antrenör, değişime direnç göstermek, bilgileri dışarı sızdırmak, verileri silmek, yanlış antrenman yaptırmak ve takımın durumuyla dalga geçmek gibi ağır suçlamalarla karşı karşıya kalmıştı.

Fenerbahçe'de görevine son verilen antrenörler, sosyal hayatta zor dönemler yaşıyor. Kaleci antrenörü Murat Öztürk'ün 9 yaşındaki oğlu okulda arkadaşları tarafından "Senin baban Fenerbahçe'ye ihanet etti. O bir hain" ifadeleriyle suçlandı. Okula giden Öztürk, okul müdürünün odasında gözyaşları içinde bulduğu oğlunun "Baba sen hain misin?" sorusuyla karşılaştı.

AYKUT KOCAMAN SİSTEME GİRMEMİŞ

Sarı-lacivertli kulüpte gündemi meşgul eden verilerin silinmesi ve üçüncü şahıslarla paylaşılması olayı farklı bir hal aldı. Fenerbahçe'de iki farklı Cloud sistemi olduğu, bunlardan birinin Aykut Kocaman ve ekibine, diğerinin kulübe ait olduğu bildirildi. Kulüp sisteminde Nisan-Mayıs aylarındaki görüntülerin gerçekten bulunmadığı ancak bu görüntülerin hocalara ait Cloud'da mevcut olduğu kaydedildi. Bu Cloud sistemi şifresinin Kocaman'da da bulunduğu ancak teknik adamın görevden ayrıldığından bu yana sisteme hiç giriş yapmadığı kaydedildi.

(Fotomaç)