Ali Koç göreve Rıdvan Dilmen'i getiriyor! Derbi sonrası kıyamet koptu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Rıdvan Dilmen'i sportif direktör olarak kulübe katmaya hazırlanıyor. Beşiktaş derbisi sonrası yönetimiyle olağanüstü toplantı yapan ve Vitor Pereira'yı gönderen Ali Koç, hoca seçimini de Rıdvan Dilmen'e bırakacağı iddia edildi.

Fotospor

Fenerbahçe'nin iki kez öne geçmesine rağmen derbide Beşiktaş ile berabere kalması üzerine Fenerbahçeli taraftarlar isyan bayrağını açtı. Önce tribünden Başkan Ali Koç istifaya çağrıldı, ardından sosyal medyada istifa gündemi oluştu. Ali Koç ise bu sırada birkaç yöneticisiyle birlikte maç sonrası sıcağı sıcağına olağanüstü toplantı yaptı ve bazı kararlar aldı.

Fotospor'un haberine göre, Ali Koç, futbol aklı olan Selahattin Baki dahil tüm ekibi değiştirecek. Beşiktaş maçının ardından Koç hepsinin istifalarını istedi.

İDDİAYA GÖRE HOCAYI DA RIDVAN DİLMEN SEÇECEK

Vitor Pereira'yı gönderen Ali Koç, takımın başına sportif direktör getirmeyi planlıyor. Sportif direktörün Türk olmasına özen gösterilmesi beklenirken, yeni teknik direktörü de sportif direktörün seçmesi bekleniyor.

İddiaya göre alınan diğer kararlar ise şöyle:

Futbol takımının yenilenmesi, oyuncu seçimleri, transferler dahil tüm işlemler yeni sportif direktörün yetkisinde olacak. Bu sportif direktörlük görevi için Ali Koç'un Mesut Özil ile çok yakın ilişkisi olan Fenerbahçe efsanesi ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen olabileceği konuşuluyor.

Sosyal medyada gündem olmuştu... Fenerbahçe'nin efsanesinden yalanlama geldi!

Son dakika haberi... Fenerbahçe'de Vitor Pereira dönemi sona erdi