Ali Koç ''Gökhan Gönül etkisi yaratır'' dedi 3,5 milyon euroyu masaya koydu

Sağ beke yeni bir Gökhan Gönül arayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fraport TAV Antalyaspor'dan Bünyamin Balcı'yı gözüne kestirdi. Transfer için Ozan Tufan'ı dahi gözden çıkaran Ali Koç, Gökhan Gönül etkisi yaratacağını düşündüğü oyuncu için 3,5 milyon euroluk bir bütçe belirledi. Öte yandan Fenerbahçe'de sağ beke bir diğer alternatif ise Mert Müldür.

Önümüzdeki sezonun kadro planlamasını yapan Fenerbahçe , 7+4 kuralını da hesaba katarak sağ beke Türk oyuncu takviyesi yapma kararı aldı. Yeni Gökhan Gönül'ünü arayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bu doğrultuda harekete geçti. Başkan Koç, Gökhan Gönül etkisi yaratacağını düşündüğü Bünyamin Balcı için bastırıyor.

Mario Balotelli resmen geri dönüyor! Kulüp rekorunu kıran çılgın rakam

YENİ GÖKHAN GÖNÜL: BÜNYAMİN BALCI

Bu mevki için Nazım Sangare'nin 6 ay sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle elinde sadece Bright Osayi-Samuel kalan Kanarya, Sabah'ın haberine göre Antalyaspor'dan Bünyamin Balcı ve Sassuolo'dan Mert Müldür'ü listesine dahil etti.

Eyvah! Jorge Jesus, Mesut Özil'in hayallerini yıkacak; duyurdu: "Olmaz"

ALİ KOÇ, OZAN TUFAN'I GÖZDEN ÇIKARDI

Antalya, Bünyamin için 5 milyon euro istiyor ancak sarı-lacivertliler oyuncuyu 3-3.5 milyon euro bandında bir rakama kadrosuna katmayı hedefliyor. Ozan Tufan'ın da bu transferde takas olarak kullanılma olasılığı bulunuyor.

Mert Müldür'ün durumu ise kulübünün 8 milyon euroluk bonservis bedelinde indirime gitmesine bağlı. Bu nedenle Bünyamin Balcı, sağ bek transferinde bir adım önde duruyor.

Mert Hakan Yandaş transferinde son dakika! Bu kez reddedilemeyecek rakam