Ali Koç gemileri yaktı! Fenerbahçe'ye 96 milyon euroluk golcü

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç yönetimi ara transfer için kolları sıvadı. Michy Batshuayi'nin ayrılmasına muhtemel gözüyle bakılan sarı-lacivertliler, yıldız golcüyü listesine aldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Ali Koç, ocakta bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, ocakta takımdan ayrılması beklenen Michy Batshuayi'nin yerine bonservisine 96 milyon euro ödenen yıldız golcü Timo Werner'i gözüne kestirdi.

FENERBAHÇE'DE ALİ KOÇ KOLLARI SIVADI

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, devre arasında da takviyeler yaparak yoluna emin adımlarla ilerlemek istiyor. Ali Koç ve yönetimi İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda çalışmalarına başladı.

BATSHUAYI'NİN YERİNE TIMO WERNER

Bu sezon Fenerbahçe'de sözleşmesinin son yılına giren Michy Batshuayi'nin ayrılması bekleniyor. Sarı-lacivertli yönetim bu boşluğu doldurmak için adaylarını belirledi. Bu adayların arasında Leipzig'de forma giyen Timo Werner de yer alıyor. Alman golcünün transferi için devre arasında şartlar zorlanacak.

BONSERVİSİNE 96 MİLYON EURO ÖDENDİ

Timo Werner için kariyeri boyunca toplamda 96 milyon euro bonservis ödendi. Yıldız golcü, 2016'nın yazında Stuttgart'tan Leipzig'e 23 milyon euroya, 2020'nin yazında Leipzig'den Chelsea'ye 53 milyon euroya ve 2022'nin yazında Chelsea'den yeniden Leipzig'e 20 milyon euro bonservisle transfer oldu.