Ali Koç Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü buldu! Aslında Vitor Pereira gelmeden açıklamıştı

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın performansından memnun olmayan Ali Koç, Portekizli teknik adamla ayrılık olasılığına karşın hoca arayışlarına başladı. Bu bağlamda Fenerbahçe'nin gündemine gelen ilk isim Thorsten Fink oldu. Son olarak Japon takımlarından Vissel Kobe'yi çalıştıran Alman teknik adam Thorsten Fink, 1 yılı aşkın süredir boşta. Ali Koç, Vitor Pereira'yı göreve getirmeden önce sezon başında yaptığı açıklamada Portekiz ya da Alman ekolünden bir ismin takımın başına getirileceğini açıklamıştı.

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, Vitor Pereira öncesi teknik direktör aradıkları dönemde Portekiz ya da Alman ekolünden bir hocayı takımın başına getireceklerini açıklamıştı. Vitor Pereira'dan beklediği verimi alamayan Ali Koç, ayrılık olasılığına karşın teknik direktör arayışlarına başladı. Bu bağlamda Sarı-Lacivertlilerin gündemine gelen isim Thorsten Fink oldu. Son olarak Vissel Kobe'yi çalıştıran Alman teknik adam Thorsten Fink, 1 yılı aşkın süredir boşta.

THORSTEN FINK'İN FAVORİ DİZİLİŞİ 4-3-3

Teknik direktörlük kariyerine Ingolstadt takımında başlayan Thorsten Fink, sırasıyla Basel, Hamburg, APOEL Nikosia, Austria Wien, Grasshoppers ve Vissel Kobe'de görev aldı. Thorsten Fink, Basel ile 2 şampiyonluk yaşadı. Alman teknik direktör, 4-3-3 dizilişini ve ofansif bir futbol anlayışı benimsiyor.