Ali Koç daha önce duyurmuştu! Fenerbahçe'den bomba transfer...

Kanarya, Ukrayna devi Shakhtar'ın 21 yaşındaki yıldızı Marcos Antonio'nun peşine düştü. Yönetim, başarılı orta saha oyuncusunu kadrosuna kazandırmak için formül arayışı içinde...

Sarı-Lacivertliler, transferde çalışmalarına hız verdi. Başkan Ali Koç'un; "5 transfer yapacağız" açıklaması sonrasında Serdar Dursun ve Steven Caulker hamlelerinin gelmesinin ardından kalan 3 isim için temaslar sıklaştı. Kanarya'nın bu doğrultuda listesine yeni bir isim eklediği ortaya çıktı. Ukrayna devi Shakhtar'ın Brezilyalı orta sahası Marcos Antonio'nun Fenerbahçe'nin radarına girdiği bildirildi. 21 yaşındaki 1.66'lık futbolcu için nabız yoklayan yönetimin, 2 yıl önce Portekiz ekiplerinden Estoril'den 3.5 milyon Euro'ya transfer edilen yetenekli futbolcuyu aynı bedellere satın almayı ya da kiralamayı deneyeceği belirtildi.

Plan belli...

Genç oyuncunun transferinin gerçekleşmesi halinde aynı bölgede görev yapan Luiz Gustavo'nun, satılması bekleniyor. Özellikle Fransa'dan talipleri bulunan deneyimli oyuncu için Fenerbahçe, 4 milyon Euro talep ediyor.

(Fanatik)