Ali Koç 'casus' demişti, Aykut Kocaman'ın cevabı olay oldu

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Süper Lig'de son olarak Medipol Başahşehir'i çalıştıran Aykut Kocaman, Tivibu Spor'a konuk oldu. Kocaman, kendisine yöneltilen Ali Koç'un geçmişte ekibi hakkında yaptığı ''casusluk'' suçlamalarına ve Fenerbahçe'nin şu anki gündemine dair sorulara dikkat çekici yanıtlar verdi.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Süper Lig'de son olarak Medipol Başahşehir'i çalıştıran Aykut Kocaman, Tivibu Spor'a konuk oldu. Kocaman, kendisine yöneltilen Ali Koç'un geçmişte ekibi hakkında yaptığı "casusluk" suçlamalarına ve Fenerbahçe'nin şu anki gündemine dair sorulara dikkat çekici yanıtlar verdi.

Kocaman, Fenerbahçe'de yaşadıkları olaylar hakkında açıklama yaparken, yeni sezon öncesi sarı-lacivertlilerden gelebilecek herhangi bir teklife vereceği yanıtı canlı yayında açıkladı.

Şenol Güneş gerçeği ortaya çıktı! 'Tam projemize uygun' dediler ve yeni hoca...

AYKUT KOCAMAN'DAN ALİ KOÇ'UN "CASUSLUK" İTHAMINA YANIT

Fenerbahçe'den ayrılık sürecinde yaşananlar ve Ali Koç hakkında konuşan tecrübeli teknik adam, "Ayrıldıktan sonraki süreçte başkanın (Ali Koç) benimle ilgili yaptığı şeyler çok ağırıma gidiyor. Ben kendi halinde yaşayan bir insanım" sözleriyle tepkisini gösterdi.

Trabzonspor ile Bursaspor arasındaki anlaşma bozuldu! Transferde büyük kriz...

ALİ KOÇ DÖNEMİ İÇİN FENERBAHÇE'YE KAPILARI KAPATTI

Ali Koç'tan kendisine teknik direktörlük veya sportif direktörlük teklifi gelse ne cevap verir sorusuna Aykut Kocaman "Ben Fenerbahçe'deki bu denklemin içinde yokum. Bu kadar net." cevabını verdi.

Nerden nereye! Trabzonspor'un yıldızıydı Tuzlaspor'a transfer oldu

NELER OLMUŞTU?

Ali Koç, Cocu döneminde alınan kötü sonuçların ardından bir basın toplantısı düzenlemiş, Cocu'nun ekibinde yer alan Aykut Kocaman döneminden kalan personeli eleştirmişti.

Koç açıklamalarında, "Biz hocalarla yola devam etmeme kararı aldık. İçerden bilgi sızdığı şeklinde şüphemiz var. Samandıra'yı girmelerini yasakladık. Ondan sonra kötü şeyler oldu. Hâlâ sıkıntı yaşıyorum. Fakat yaptılar. 28 Haziran'dan itibaren idman programları, idmanlarla ilgili videolar dahil, tüm maç istatistikleri ve raporları dışarı sızdırıyorlar. Fenerbahçe.org'tan kendi gmail adresine gönderip dışarı sızdırıyorlar. Ne amaçla niye bilmiyorum. Sizin bilginiz dışarı sızdıktan sonra birçok yere gidebilir. Samandıra'da hard-disklerde o bilgiler toplanıyor." ifadelerini kullanmıştı.

Semih Kaya olmadı, Hamza Hamzaoğlu hedef yükseltti: Yılın transfer bombasını Çaykur Rizespor patlatıyor!

"SANAYİDE BÖYLE BİR ŞEY OLSA BUNA ENDÜSTRİYEL CASUSLUK DENİR"

Ali Koç açıklamalarının devamında söylemini sertleştirmiş, Aykut Kocaman'ın ekibini casusluk ile suçlamıştı:

"İronik durumda şu; geçen senenin bütün idman verileri silinmiş. Niye silindi dediğimiz zaman, yeterli hafıza yoktu deniliyor. Mevcut bilgiler dışarı sızdırılıyor, geçen senenin bilgileri siliniyor. Aslında bu kararı almakta geç bile kaldık. Siz oradan ekmek yiyorsanız, sadakatiniz orayadır. Burada bu söz konusu değil. Bu arkadaşlarla sıkıntılı bir süreç yaşayacağız. Sanayide böyle bir şey olsa buna endüstriyel casusluk denir. Bekliyorum bakalım ne çıkıp söyleyecekler. Bunun devamı da var. Şimdilik bunu noktalayalım."

Emre Belözoğlu'ndan Süper Lig'i sallayacak transfer çalımı! Konyaspor'a imza atacakken...

"ALEX İLE AYKUT KOCAMAN'I KARŞI KARŞIYA GETİRMENİN NE FAYDASI VAR?"

Aykut Kocaman, Alex De Souza ile ilgili yöneltilem soru hakkında da şu ifadeleri kullandı:

"Alex ile Aykut Kocaman'ı karşı karşıya getirmenin, Fenerbahçe'ye nasıl bir katkısı olabilir? Alex en fazla benim zamanımda oynamış. En fazla golü benim dönemimde atmış. Rakamlar ortada. Ben art niyetli olsam, nasıl olacak böyle bir şey? Bunların hepsi, "organize bir çete tarafından" çok planlı bir şekilde, sürekli ortaya getiriliyor."

Ne Real Madrid, ne Barcelona... Erling Haaland, en büyük hayalini açıkladı